Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cat de sigura este parola ta? Unealta de la Microsoft care iti spune cat de usor de ghicit sunt datele tale de logare

Publicat:

Dupa avalansa de virusi si amenintari cibernetice care circula de ceva vreme pe Internet, lumea a devenit tot mai constienta de importanta unor parole cat mai sigure. Microsoft vine in ajutorul internautilor, cu aplicatia Telepathwords. Sa alegi o parola care sa fie usor de retinut si de scris dar, in acelasi timp, greu de ghicit de catre hackeri, se dovedeste de multe ori o sarcina dificila.   Cercetatorii de la incearca sa ne usureze putin munca, lansand o unealta experimentala, numita Telepathword, noteaza TheNextWeb.   Aceasta functioneaza cu ajutorul unei baze…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU: Aceste patru tipuri de alimente ar putea reduce riscul de demența

15:11, 15.05.2024 - Cercetarile au aratat ca unele alimente pot incetini imbatranirea la nivel celular. Fructele și legumele, in special, au fost asociate cu o incidența mai mica a declinului cognitiv pe masura ce imbatranim, transmite The Healthy. In colaborare cu experți in sanatate publica de la Universitatea Harvard,…

Un nou test de saliva ar putea depista cancerul de stomac in stadii incipiente

00:55, 15.05.2024 - Analizarea bacteriilor din gura, cu ajutorul unui simplu test de saliva, ar putea permite detectarea precoce a cancerului gastric, a patra cauza de mortalitate prin cancer la nivel mondial, conform unui studiu programat sa fie prezentat in cadrul Saptamanii Bolilor Digestive 2024 (DDW), citat de Hotnews.…

Revoluție in tratamentul cancerului: imunoterapia devine mai sigura și mai eficienta

16:05, 29.04.2024 - Cercetatorii de la Virginia Tech au descoperit o metoda inovatoare in lupta impotriva cancerului: activarea celulelor imunitare pentru a ataca celulele canceroase, folosind citokinele. Aceasta abordare promite sa ofere un tratament mai precis și mai eficient, fara efecte secundare majore.

Un miliard de terminale conectate la Internet, in Romania. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

21:06, 21.04.2024 - Un miliard de terminale conectate la Internet, in Romania. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate Un miliard de terminale conectate la Internet, in Romania. Numarul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cimpean.  Acesta spune ca un numar de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate…

VIDEO eDAC, ultilizata in premiera de polițiștii și jandarmii din Alba. Aplicația scaneaza și compara in timp real datele de pe buletin cu cele din baza de date a autoritaților

10:05, 31.03.2024 - VIDEO eDAC, ultilizata in premiera de polițiștii și jandarmii din Alba. Aplicația scaneaza și compara in timp real datele de pe buletin cu cele din baza de date a autoritaților eDAC, ultilizata in premiera de polițiștii și jandarmii din Alba. Aplicația scaneaza și compara in timp real datele de pe buletin…

Cercetatorii au descoperit cel mai rau moment al zilei. La ce ora au oamenii cea mai proasta dispoziție

11:55, 15.03.2024 - Datele unui nou studiu au dezvaluit care este cel mai bun și cel mai rau moment din zi, pentru starea oamenilor.Cercetatorii au descoperit astfel, ca ora 5 dimineața este evidențiata ca fiind momentul in care majoritatea oamenilor par sa aiba cea mai proasta dispoziție. Practic, ora 5 dimineața este…

Admin, 123456, parola, Alexandru sau Andrei, in topul celor mai folosite parole de catre romani. In cate secunde pot fi sparte

22:51, 13.03.2024 - Cele mai uzuale parole pot fi sparte intr-o secunda de catre hackeri, atrag atenția experții, care au facut un top al celor mai des utilizate parole in lume. Specialistul in securitate cibernetica Alexandru Panait spune ca nu este rau sa ne folosim de nume pentru a crea o parola sigura.

Cainii robot, controlați cu ajutorul Inteligenței Artificiale, noile ajutoare pentru nevazatori

18:15, 26.02.2024 - Cainii reali au nevoie de ani intregi de pregatire, pe cand roboții sunt gata imediat ce se incarca la priza. Bineințeles, cainii cu inteligența artificiala pot fi folosiți și pentru supravegherea locuințelor, dar și pentru divertisment. Tot mai multe companii au inceput sa dezvolte așa-numiții caini…


Ce parere ai despre aceasta stire?