Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de friguroasă va fi iarna care vine?! PREVIZIUNILE populare şi ATENŢIONĂRILE meteorologilor

Publicat:

Aceasta iarna nu va fi friguroasa. Cel putin asa sustin unii oameni care locuiesc la sat si se ghideaza dupa prezicerile din batrani, noteaza PRIME.MD.

Desi meteorologii nu pot face pronosticuri pentru o perioada lunga de timp, locuitorii satului Ghidighici sustin ca pot spune cum va fi vremea pentru un an intreg, dupa semnele naturii.

din satul Ghidighici cu siguranta ar putea fi un meteorolog. Ea se ghideaza doar dupa semnele naturii si spune ca aceasta iarna nu va fi una geroasa.

Daca unii prezic timpul asa cum o faceau bunicii, altii cred doar in prognozele

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo 22 mai 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

19:36, 21.05.2024 - Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024. Vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice in mai multe regini.

Anunț ANM. Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi torențiale, furtuni violente și grindina. Pana cand sunt valabile atenționarile

11:15, 21.05.2024 - Ploile și instabilitatea atmosferica ajung și in Romania. Meteorologii au anunțat ca vremea se va ridical incepand de astazi, cand va intra in vigoare primul cod de furtuni violente și grindina. Vremea va ramane capricioasa și in zilele urmatoare.

Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

19:05, 30.04.2024 - Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de miercuri, 1 mai 2024. Temperaturile se mențin peste cele specifice datei din calendar, iar in zone izolate, precipitațiile iși vor face simțita prezența.

Prognoza meteo 30 aprilie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

19:31, 29.04.2024 - Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024. Temperaturile se mențin peste cele specifice datei din calendar, iar in zone izolate, precipitațiile iși vor face simțita prezența.

Locul din Romania unde a nins in mijlocul lui aprilie. Stratul gros de zapada a acoperit florile rasarite

10:45, 17.04.2024 - Chiar daca ne situam in mijlocul primaverii, in unele regiuni din Romania a venit iarna, cu tot cu ninsoarea specifica anotimului rece. Dupa zilele cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru aceasta perioada, vremea s-a schimbat brusc, aducand cu sine scaderea termperaturilor și afectand florile care…

(foto) Iarna s-a intors in Romania: A nins puternic in mai multe zone ale țarii, iar meteorologii anunța ca precipitațiile se extind

10:35, 17.04.2024 - Iarna s-a intors in Romania. A nins puternic noaptea trecuta in mai multe regiuni din țara, iar meteorologii spun ca zonele in care vor mai cadea precipitațiile se extind, scrie presa locala .

Iarna pastreaza Romania sub vraja ei chiar și in plina primavara

19:15, 25.03.2024 - Cu toate ca calendarul indica trecerea in primavara, iarna refuza sa plece din Romania. In ciuda așteptarilor de vreme calda, zapada s-a abatut asupra mai multor regiuni ale țarii in cursul nopții trecute, iar meteorologii nu aduc vești imbucuratoare pentru zilele urmatoare. Urgia alba lovește Romania…

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…


Ce parere ai despre aceasta stire?