Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât CÂȘTIGĂ cei mai puternici oameni din lume. Nici Obama, nici Puțin nu au cele mai mari SALARII

Publicat:

Sursa foto: bani.md Deși se știe ca funcțiile publice nu sunt și cele mai bine platite din lume, diferențele de remunerație lunara pe care liderii primelor 12 puteri mondiale le incaseaza sunt surprinzatoare.

CNN a analizat veniturile liderilor primelor 12 economii mondiale, pentru vedea care sunt diferențele existente atunci când este vorba despre salarizarea acestora, relateaza Agerpres, citând .

este liderul cel mai bine remunerat al acestui G12, câștigând 376.000 de euro pe an, respectiv 31.300 de euro pe luna. Cu toate acestea…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Acoperișul unei cladiri s-a surpat intr-o zona frecventata de mulți turiști pe Insula Mallorca. Cel puțin 4 oameni au murit

01:15, 24.05.2024 - Cel putin patru persoane au murit, iar cel puțin 12 au fost ranite dupa ce un acoperis s-a surpat intr-un imobil cu doua etaje pe Insula spaniola Mallorca, anunta joi salvatorii, relateaza AFP, preluat de News.ro.

Popicari mureșeni, la Europene și Mondiale

21:20, 17.05.2024 - La Brezno, in Slovacia, incepand de joi și pana in data de 1 iunie, se desfașoara intrecerile Campionatelor Europene și Mondiale de popice, pentru juniori și seniori. La cele doua competiții participa mai mulți sportivi și sportive de cluburile CS Romgaz Electromureș și CS Municipal Tg.Mureș. Autor:…

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Angajații cluburilor sportive, nemulțumiți de salarii. Caștiga mai puțin decat un profesor de Educație fizica și sport

01:00, 10.04.2024 - REVENDICARI… Angajații cluburilor sportive și-au prezentat nemulțumirile ieri, in cadrul Comisiei de Dialog Social Vaslui. Aceștia au explicat ca nu ințeleg de ce un antrenor din cadrul unui club sportiv are venituri mult mai mici decat un profesor de Educație fizica și sport cu aceeași vechime in munca…

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Avocat trimis in judecata pentru camatarie. A lasat fara case cel puțin 12 oameni sarmani sau cu diverse probleme

17:11, 06.03.2024 - Un avocat din Bihor, secretara lui, un notar si doi interlopi au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, dupa ce au lasat fara case cel putin 12 persoane vulnerabile, prin camatarie, santaje si inselaciuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?