Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câștigătorul ia totul! X-treme Brothers, în finala live de la „Românii au talent“

Publicat:

Frații Laurențiu și și Ionuț Dobre, adica tupa de acrobați X-treme Brothers, vor lupta vineri seara pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar și pentru titlul de cei „mai talentați romani"

Dupa o calificare cu brio, in prima semifinala, cu cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor, prahovenii de X-treme Brothers viseaza și la titlul suprem.

Pentru aceasta, vor incerca, inca o data, sa uimeasca publicul cu un numar de echilibristica și forța, in finala de vineri seara a show-ului „Romanii au talent".

Vedeți…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Cristian Ciaușu, caștigatorul de la „Romanii au talent”. „Nu ma așteptam sa ajung in marea finala”

12:10, 01.06.2024 - Naistul Cristian Ciaușu a caștigat concursul „Romanii au talent” la varsta de numai 14 ani, caștigand astfel un cec in valoare de 120.000 de euro. Succesul vine dupa numai șase ani de studiu al naiului, instrument de care s-a apucat mai mult pentru a-și trata astmul.

TOP ORE LUCRATE Romanii, printre europenii cu cel mai mare numar de ore lucrate saptamanal

10:50, 01.06.2024 - Durata obisnuita a programului de lucru saptamanal al persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani din Uniunea Europeana... The post TOP ORE LUCRATE Romanii, printre europenii cu cel mai mare numar de ore lucrate saptamanal first appeared on Informatia Zilei .

Licitatii Constanta: Societatea Nationala Nuclearelectrica SA achizitioneaza piese de schimb pentru unitati de racire (DOCUMENT)

14:15, 21.05.2024 - Societatea Nationala Nuclearelectrica SA organizeaza pentru achizitia de piese de schimb pentru unitati de racire CR 37927.Informatiile privind contractul au fost publicate in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice, unde se precizeaza ca valoarea contractului este de 776.806,44 lei.Titlul contractului…

CNPP: Peste 420.000 de beneficiari de pensii prevazute de legi speciale. Romanii care primesc o indemnizație medie de 83 de lei

13:05, 11.05.2024 - CNPP: Peste 420.000 de beneficiari de pensii prevazute de legi speciale. Romanii care primesc o indemnizație medie de 83 de lei CNPP: peste 420.000 de beneficiari de pensii și indemnizații prevazute de legi speciale, in luna aprilie. Un numar de 422.790 de persoane beneficiau, in luna aprilie 2024,…

La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arata femeia care a dovedit ca varsta e doar un numar / FOTO

13:10, 25.04.2024 - Alejandra Marisa Rodriguez e dovada clara ca varsta e doar un numar! De profesie avocata și jurnalist, in varsta de 60 de ani, femeia a caștigat recent titlul de Miss Buenos Aires și s-a calificat pentru concursul de frumusețe Miss Argentina.

Premierul Ciolacu iși face „mea culpa”: „Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei”

16:21, 24.04.2024 - Liderul PSD și prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la lansarea candidaturii primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, pentru un nou mandat, ca abordarea politica a fost mult prea pregnanta asupra administratiei, iar jocul politic a influentat prea mult performanta administrativa.

Ciolacu: Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei

14:10, 24.04.2024 - „Jocul politic a influentat prea mult performanta administrativa. Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei. De 30 de ani am indemnat romanii sa voteze contra cuiva, nu pentru ceva”, spune liderul PSD, Marcel C

Incurca socotelile. Pentru prima oara, Geoana da un termen clar

20:45, 17.03.2024 - Mircea Geoana a anuntat ca dupa luna iulie, dupa summitul de la Washington, va spune ce vrea sa faca ”cu viata sa”.  Este in acest moment un independent soluția pentru prezidențiale. Ar fi o varianta si pentru el o candidatura independenta?   “Romanii vorbesc si sondajele indica acest lucru. Eu nu fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?