Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casă nouă pentru două secții ale Facultății de Litere și Istorie din Timișoara, de Ziua Mondială a Educației

Publicat:

Incepand de astazi, studenții de la secțiile de Teologie și Istorie ale Facultații de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universitații de Vest Timișoara vor invața intr-un spațiu nou, recent renovat, situat la kilometrul 0 al ... The post Casa noua pentru doua secții ale Facultații de Litere și Istorie din Timișoara, de a Educației appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva din Bacau caștiga Premiul I la concursul internațional de limba franceza “La Pleiade”

07:25, 10.04.2024 - Daniela Pruteanu, eleva in clasa a 12-a la Liceul Teoretic “Henri Coanda” din Bacau, a adus bucurie și mandrie școlii sale obținand recent Premiul I la prestigiosul concurs internațional de limba franceza “La Pleiade”. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din Timișoara.…

A murit Nicolae Manolescu. Uniunea Scriitorilor: „Cultura romana sufera o grea, ireparabila pierdere”

09:55, 24.03.2024 - Criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor , a murit sambata, a scris pe Facebook, Mircea Mihaeș, un apropiat al omului de cultura. Nicolae Manolescu avea 84 de ani și fusese internat la Spitalul Elias. „S-a stins din viața Nicolae Manolescu, cel mai important critic și istoric…

Istoria Rusiei, „Vremurile tulburi” (I) – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 20 MARTIE a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

07:35, 20.03.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre stam de vorba cu domnul profesor universitar, doctor in filologie, Leonte Ivanov, de la Catedra de Slavistica „Petru Caraman” a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Anul acesta se implinesc 150 de ani de la nașterea lui Feodor…

Universitatea de Vest Timișoara, reprezentata in echipa care a adus Romaniei succesul in procesul cu Roșia Montana

20:06, 15.03.2024 - Doi profesori din cadrul Facultații de Drept din cadrul Universitații de Vest Timișoara, Irina Sferdian si Lucian Bojin, au fost parte din echipa de experți in procesul arbitral in care Statul Roman a obținut decizia favorabila in dosarul Roșia Montana. Astfel, UVT și-a adus contribuția la unul dintre…

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Constantin Cheramidoglu lanseaza volumul Arhive dobrogene la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta

11:55, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, de la ora 16:00, Constantin Cheramidoglu isi va lansa volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial va fi sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul va fi prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul…

„KITEJ-GRAD”. 300 de apariții – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 6 MARTIE a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

09:26, 05.03.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre, stam de vorba cu domnul profesor universitar, doctor in filologie, Leonte Ivanov de la Catedra de Slavistica „Petru Caraman” a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Astazi, povestim despre „KITEJ-GRAD”, revista lunara de cultura…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?