Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cartofi boulangere, un deliciu recomandat de Jamie Oliver

Publicat:

Ingrediente 

1,5 kg cartofi rosii, curatati si taiati felii subtiri

2 cepe, curatate si taiate rondele subtiri

salvie proaspata (frunze tocate fin si frunze intregi)

sare grunjoasa

piper negru macinat

400 ml supa de legume

1 mana de parmezan ras

1-2 linguri unt

Mod de preparare

Preincalzesti cuptorul la 180 de grade Celsius. Pregatesti o tava termorezistenta, suficient de adanca. Aranjezi un strat de felii de cartofi la baza, apoi un strat de rondele de ceapa, urmat de salvia tocata si un praf de sare si de piper. Continui,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Retete de supa de morcovi

14:00, 13.05.2024 - Supa de morcovi este un preparat delicios, plin de nutrienți și ușor de facut, chiar daca nu ești vreun bucatar expert. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de supa de morcovi din care sa te inspiri.De ce este buna supa de morcovi - beneficiiSupele de morcovi pot fi o modalitate delicioasa…

De ce sa torni zeama de lamaie in laptele de pe foc. Rezultatul va fi un deliciu celebru in toata lumea

11:55, 13.05.2024 - Observam tot mereu ca cele mai bune trucuri le aflam de la bunicile noastre, de la gospodinele din mediul rural, care sunt trecute prin viața și au o oarecare experiența. Tot de la acestea descoperim acum de ce e bine sa torni zeama de lamaie in laptele de pe foc. Nu te-ai fi gandit la […] The post…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…


Ce parere ai despre aceasta stire?