Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnea roşie şi infecţia cu bacteria care generează ulcerul cresc riscul de cancer digestiv

Publicat:

Stilul de viata este decisiv pentru declansarea cancerelor. O alimentatie dezechilibrata poate fi un factor de risc in toate tipurile de cancer, nu doar in cele digestive, atrag atentia medicii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nopțile toride cresc semnificativ riscul de accident vascular cerebral

07:45, 23.05.2024 - Schimbarile climatice din ultimele decenii au ca rezultat tot mai multe fenomene meteorologice extreme, printre acestea regasindu-se și nopțile extrem de calde, așa-numitele „nopți tropicale”. Un nou studiu, realizat de un grup de oameni de știința german

Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani

07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Stilul de viața poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave

22:50, 03.05.2024 - Riscul genetic de boli grave, chiar de moarte timpurie poate fi redus cu aproximativ 62% printr-un stil de viața sanatos, transmite dr. Xue Li, decanul Școlii de Sanatate Publica din cadrul Universitații Zhejian din China, transmite CNN. Multe studii au evidențiat legatura dintre un stil de viața sanatoasa…

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Joburile de rutina cresc riscul de declin cognitiv cu 66% și de demența cu 37%, potrivit unui studiu

08:26, 18.04.2024 - Conform unui nou studiu, activitatea intensa a creierului la locul de munca ar putea da roade nu numai in ceea ce privește avansarea in cariera, ci ar putea, de asemenea, sa protejeze cogniția și sa contribuie la prevenirea demenței pe masura ce inaintezi in varsta.

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…

Dinamo, abandonata de capitan in plin sezon. A meritat riscul? » Raspuns ferm din tabara alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra in Romania”

13:15, 05.03.2024 - Lucas Alves (31 de ani) a plecat de la Dinamo in aceasta iarna și s-a transferat in Vietnam, la Nam Dinh. „Cainii” au primit aproximativ 65.000 de euro in schimbul transferului capitanului, Acum, la o luna dupa aceasta mutare, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a explicat la GSP…


Ce parere ai despre aceasta stire?