Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cârnaţi, tobă, caltaboş – trei greşeli băgate-n coş: ce conţin porcăriile “tradiţionale” din supermarketuri

Publicat:

Asociația Pro Consumatori a achiziționat, in prima parte a lunii decembrie a acestui an, preparate din carne fabricate in sistem industrial, specifice  a Craciunului, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atenția in ceea ce privește diferența dintre produsele din carne cu adevarat tradiționale și cele realizate in sistem industrial. Carnea tocata pentru sarmale fabricata industrial conține trei aditivi alimentari: acid ascorbic, ascorbat de sodiu și carmin de cochilii. La cele mai multe produse nu se menționeaza procentul de carne de porc din acest tip de produs,…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Din ce se fabrica, de fapt, pateul vegetal. O adevarata "bomba alimentara" pentru organism

09:35, 23.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari.Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Desi este posibil cancerigen, el a fost identificat in multe pateuri de la raft.Un…

Volkswagen anticipeaza incetinirea cresterii vanzarilor in acest an, din cauza conditiilor economice slabe

08:55, 02.03.2024 - Cel mai mare producator auto din Europa, ale carui marci includ Audi, VW si Lamborghini, se asteapta ca vanzarile sa creasca cu pana la 5% in 2024, dupa o crestere cu 15,5% anul trecut, la 322,3 miliarde de euro. Aceasta crestere sugereaza vanzari in 2024 de pana la 338 de miliarde de euro, mai mari…

Oamenii de știința din Franța au descoperit noi aditivi alimentari care provoaca cancer

03:20, 22.02.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit ca utilizarea anumitor emulgatori (e-uri) in produsele alimentare ar putea duce la apariția cancerului. Emulsificatorii sint aditivi alimentari care sint folosiți pentru a imbunatați textura și durata de conservare a alimentelor. Potrivit experților, acești…

Protestele fermierilor: Bolea și Recean anunțata o noua masura pentru crescatorii de cereale

15:21, 20.02.2024 - Dupa mai multe discuții, la Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare s-a discutat despre urmatoarea inițiativa a Guvernului pentru producatorii de cereale și anume: oferirea Creditului Agricol de Urgența. Astfel, din data de 1 martie, producatorii agricoli micro și mici care cresc cereale vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?