Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnagiu pe şosea în Afganistan. Peste 40 de oameni au murit

Publicat:

Cel putin 43 de persoane au murit dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie, in urma unei coliziuni cu un camion, in nordul Afganistanului.

Autocarul circula intre capitala Kabul și Mazar-i-Sharif, in nordul țarii, și avea 50 de pasageri la bord atunci cand s-a ciocnit cu un camion incarcat cu marfa, dupa care a cazut in albia unui rau.

Un purtator de cuvant al poliției din provincia Samangan, unde a avut loc accidentul, a declarat ca, in momentul impactului, autocarul circula cu viteza mult mai mare decat cea permisa pe un drum ingust și ca șoferul a ignorat semnele de circulație.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in lume. Sute de oameni au murit

09:41, 15.05.2024 - Sute de morți și mii de case devastate dupa inundațiiDezastrele fara precedent cauzate de incalzirea globala, sunt deja o realitate. Numarul persoanelor decedate in inundațiile din Indonezia sau Brazilia crește alarmant, iar mii de locuințe au fost devastate.N-au trecut nici doua saptamani de cand furtunile…

Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a cazut in rau! Cel puțin o persoana a murit / FOTO

17:20, 10.05.2024 - Un incident tragic a avut loc astazi in orașul nostru, atunci cand un autobuz plin cu pasageri a cazut in rau. Imagini șocante surprinse de martori arata momentul impactului și eforturile disperate de salvare. Cel puțin o persoana a murit.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

FOTO | Carnagiu pe șosea: 45 de persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod

22:25, 28.03.2024 - In total 45 de persoane, aproape toti pasagerii unui autobuz, au murit joi in Africa de Sud, intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri inaltime, si s-a zdrobit pe fundul unei rape, relateaza AFP. ”Accidentul, implicand un autobuz de transport…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Șoferul unui camion a facut infarct la volan și a murit, pe DN17. Autovehiculul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un mal de pamant

12:55, 19.03.2024 - Un camion a a iesit de pe sosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, in judetul Suceava, iar barbatul aflat la volan a fost gasit de salvatori in stop cardio-respirator. Șoferul nu a raspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.


Ce parere ai despre aceasta stire?