Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Iohannis, ALTĂ ținută la Festivalul de la Salzburg. Mesajul președintelui

Publicat:

a transmis duminica un mesaj despre participarea sa la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg. Președintele a publicat și doua fotografii de la eveniment unde apare alaturi de soția sa.

"Am participat astazi la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, in calitate de invitat de onoare al , domnul . Festivalul, care se desfașoara in locul nașterii lui , reunește iubitori de muzica, opera și teatru din toate colțurile lumii și reprezinta o tradiție, fiind organizat inca din anul 1920.

Cred…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri 2024. Klaus Iohannis spune ca este important ca romanii sa mearga la vot. Mesajul președintelui

11:21, 23.05.2024 - „Eu cred ca este foarte important sa mearga sa voteze, intotdeauna acesta este lucrul cel mai important, democratia functioneaza cu alegeri si fiecare dintre noi, ca si cetatean, avem ceva de spus si acel ceva il facem prin vot”, a spus presedintele, la finalul unei vizite in Piatra Craiului. Iohannis,…

Alegeri 2024. Klaus Iohannis spune ca este important ca romanii sa mearga la vot. Mesajul președintelui

14:06, 22.05.2024 - „Eu cred ca este foarte important sa mearga sa voteze, intotdeauna acesta este lucrul cel mai important, democratia functioneaza cu alegeri si fiecare dintre noi, ca si cetatean, avem ceva de spus si acel ceva il facem prin vot”, a spus presedintele, la finalul unei vizite in Piatra Craiului. Iohannis,…

Ce mesaj le-a transmis romanilor premierul Marcel Ciolacu de Sfinții Imparați Constantin și Elena

10:01, 21.05.2024 - "Multa sanatate, bucurie și impliniri alaturi de cei dragi tuturor celor care poarta numele Sfinților Imparați Constantin și Elena, ocrotitorii creștinismului!", este mesajul transmis de Ciolacu, pe Facebook. Președintele PNL Nicolae Ciuca și, totodata, președintele Senatului a transmis, marți, la randul…

Ambiția lui Iohannis, daca nu reușește sa obțina șefia NATO. Ce mesaj le-a transmis președintele liberalilor

20:06, 19.05.2024 - In contextul in care șefia NATO pare tot mai greu de obținut pentru Klaus Iohannis, șeful statului ar ținti și spre alte funcții la nivel european.PNL si PSD vor sa isi imparta pozitiile la nivelul Uniunii Europene in functie de ce va obtine presedintele Klaus Iohannis.

Ce mesaj i-a transmis președintele Iohannis lui Mike Johnson la intanirea pe care au avut-o

20:35, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a transmis, la intalnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția aratata de legislativul american pentru cooperarea cu Romania și cu alte state europene in promovarea prosperitații euroatlantice.

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Președintele pastreaza linia. Lux pana la capat

09:20, 22.04.2024 - In ciuda controverselor iscate, președintele Romaniei folosește aceeași aeronava privata de lix și pentru vizita oficiala pe care o desfașoara zilele acestea in Coreea de Sud. Klaus Iohannis a zburat spre Seul (Coreea de Sud) cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg,…

Președintele se relaxeaza in Transilvania. Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf de la Pianu, județul Alba

22:06, 29.03.2024 - Șeful statului, imbracat intr-o ținuta lejera și insoțit de Carmen Iohannis, a fost surprins vineri in jurul pranzului pe terenul de golf de la Pianu, aflat la 125 km de Cluj, in județul Alba. 


Ce parere ai despre aceasta stire?