Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Harra vrea să o ajute pe Oana Zăvoranu să-și rezolve problemele: Îi recomand o regresie a minţii prin hipnoterapie

Publicat:

Parapsihologul american de origine romana ii recomanda sa apeleze la hipnoterapie pentru a-și rezolva karma negativa cu mama sa, Marioara, și pentru a-și gasi liniltea și stabilitatea in viața.

Sursa: foto Ringier

„Karma se refera la faptul ca, din vietile anterioare mostenesti fapte pe care trebuie sa le rezolvi. Oana are o karma cu mama ei, si in vietile anterioare au avut o lupta. Acum au posibilitatea sa rezolve conflictul sau sa-l continue. Karmele individuale nu pot fi influentate din exterior. Exista insa si karme de familie care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dacia incearca sa rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 și Jogger

22:26, 12.04.2024 - De la lansarea modelelor Sandero 3 și Jogger, unii proprietari de versiuni cu transmisie manuala s-au plans ca uneori au dificultați la schimbarea vitezelor. Pentru a imbunatați situația, Dacia sugereaza sa mergeți in service pentru a reprograma computerul motorului.

Zaharova: Romania, care cere restituirea tezaurului, vrea sa-si rezolve problemele economice pe seama Rusiei

11:50, 15.03.2024 - Romania, care cere sa i se restituie tezaurul, vrea sa-si rezolve problemele economice pe seama Rusiei, a scris purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, pe Telegram, a informat joi dzen.ru, care citeaza mai multe media ruse, printre care RIA Novosti.

Ministrul de externe rus: Romania, care cere restituirea tezaurului, vrea sa-si rezolve problemele economice pe seama Rusiei

11:00, 15.03.2024 - Romania, care cere sa i se restituie tezaurul, vrea sa-si rezolve problemele economice pe seama Rusiei, a scris purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, pe Telegram, a informat joi dzen.ru, care citeaza mai multe media ruse, printre care RIA Novosti.

Peskov: „Rusia e deschisa sa ajute Transnistria, dar preferam sa rezolvam problemele prin dialog”

14:30, 06.03.2024 - Rusia s-a declarat miercuri deschisa sa ajute Transnistria, regiune separatista prorusa din cadrul Republicii Moldova, ai carui reprezentanti au cerut anterior ajutorul Moscovei in fata a ceea ce ei au numit „presiunea sporita” din partea Chisinaului, informeaza EFE, citata de Agerpres.

CNAS vrea sa rezolve problemele sistemului de asigurari sociale de sanatate. Valeria Herdea: „Calea dialogului este singura care poate asigura stabilitate si echilibru”

10:50, 27.02.2024 - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a alcatuit grupuri tehnice de lucru cu reprezentantii organizatiilor profesionale in vederea optimizarii prevederilor actelor normative din domeniul asigurarilor sociale de sanatate.

Medicii de familie someaza CNAS sa rezolve urgent problemele grave ale sistemului informatic, care este mai mult blocat

14:00, 10.02.2024 - Colegiul Medicilor din Municipiul București face un apel catre Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru rezolvarea cu rapiditate a disfuncționalitaților din sistemul SIUI, deoarece perturba activitatea in toate sectoarele medicale.

Cat costa o pereche de blugi la magazinul Oanei Zavoranu. Prețurile nu sunt pentru oricine

09:50, 06.02.2024 - Oana Zavoranu este pe cai mari dupa ce și-a lansat noua afacere cu haine! La finalul anului trecut, vedeta facea primele declarații despre noul sau proiect online. Așadar, fanii sai au fost interesați sa afle cat costa obiectele vestimentare pe care bruneta le-a scos la vanzare. Prețurile nu sunt pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?