Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt consecințele uciderii lui Qassem Soleimani, cel mai influent general iranian

Publicat:

Premierul demisionar irakian a estimat vineri ca raidul american, in urma caruia a fost ucis generalul irakian și locotenentul sau in al-Mouhandis, va "declanșa un razboi devastator in Irak", scrie AFP. Au fost inregistrate multe reacții la moartea generalului iranian. Liderul suprem al Iranului, ayatolahul a amenințat cu „represalii serioase”.

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan il spulbera pe Netanyahu dupa atacul iranian: 'Este principalul vinovat / Trebuie sa fie condamnat primul'

13:41, 17.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan il ataca virulent pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pe care-l considera ”principalul vinovat” de atacul Iranului in Israel, relateaza AFP, conform news.ro.

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

CNN: Israelul iși amana ofensiva terestra in Rafah, dupa atacul Iranului

17:10, 15.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași spre o ofensiva terestra in orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, in aceasta saptamana, dar a amanat aceste planuri, deoarece analizeaza ce raspuns sa dea la atacul Iranului din weekend, au declarat doua surse israeliene pentru CNN.Iranul a lansat in noaptea de sambata…

Orientul Mijlociu da in clocot: liderul Hezbollah anunța o lovitura inevitabila a Iranului in Israel

08:55, 06.04.2024 - Liderul organizatiei siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a apreciat vineri drept ''inevitabila'' o riposta a Iranului la lovitura efectuata luni asupra consulatului iranian la Damasc si atribuita Israelului, informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:05, 01.03.2024 - Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa.

Palatul Victoria intra in reabilitare. Unde se muta Guvernul

16:50, 16.02.2024 - Palatul Victoria, unde are sediul Guvernul va intra in reabilitare de anul viitor. Anunțul a fost facut de catre premierul țarii, Marcel Ciolacu. Liderul PSD a venit cu completari și a declarat ca activitatea Executivului se va desfașura intr-un corp de cladire din Palatul Parlamentului. In ceea ce…

Netanyahu: Cererile Hamas privind ostaticii și acordul de incetare a focului sunt „delirante”

06:45, 08.02.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu spune ca cererile Hamas privind ostaticii și acordul de incetare a focului sunt „delirante”. Netanyahu a spus in timpul unui briefing de miercuri: „Nu ne-am angajat la nimic. Nu ne-am asumat niciuna dintre cererile delirante ale Hamas. Nu vom elibera teroriști…


Ce parere ai despre aceasta stire?