Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caracatiţele şi homarii au sentimente şi trebuie să fie protejate prin lege, susţin parlamentari britanici

Publicat:

Un grup de parlamentari britanici din considera ca ar trebui ca legea sa protejeze caracatitele si homarii, deoarece aceste animale au sentimente, informeaza bbc.com si .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Tinerii sub 30 de ani ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

18:25, 18.04.2024 - Comisia Europeana a propus deschiderea negocierilor cu Regatul Unit pentru a permite libera circulație pentru tinerii cu varste intre 18 și 30 de ani, prevedere de care se bucurau milioane de oameni inainte de Brexit, relateaza The Guardian.

Conservatorii britanici se indreapta spre dezastru: ar putea obține sub 100 de locuri in Parlament la viitoarele alegeri

09:55, 31.03.2024 - Partidul Conservator britanic ar putea obtine, la viitoarele alegeri legislative din Regatul Unit, mai putin de 100 de locuri in parlament, indica un sondaj de opinie realizat de agentia de studii sociologice Survation, a relatat sambata DPA.

Dreptul international ii permite unei membre NATO sa trimita trupe in Ucraina, sustin expertii parlamentari germani

11:05, 29.03.2024 - Desfasurarea unor forte terestre in Ucraina de catre o țara NATO nu inseamna ca alte tari din Alianta Nord-Atlantica devin in mod automat parti la conflict, considera Serviciul de cercetari al Bundestagului (camera inferioara a parlamentului federal german), relateaza DPA, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?