Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Căposu’”, arestat la Oradea, dar „salvat” de la extrădare de un proces în care e judecat pentru furturi în toată țara

Publicat:

Deși arestat, vineri, de Curtea de , in baza unui mandat european emis de un tribunal din Danemarca, un recidivist a scapat, deocamdata, atat de detenție, cat și de extradare din cauza unui alt dosar penal in care este judecat, in Romania, pentru spargeri de locuințe.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicul oradean care si-a ucis amanta din Ungaria in fata copiilor, transferat in Romania / Condamnare pe viata / Prins la Cluj-Napoca dupa crima

10:20, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis cererea autoritatilor judiciare din Ungaria si a dispus transferarea intr-un penitenciar din Romania a pneumologului oradean Dan Stamatiu, incarcerat in țara vecina, transmite Bihoreanul. 

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Listele de semnaturi, un obstacol pentru candidați

18:35, 03.04.2024 - Listele uriașe de semnaturi pentru ca un partid sau un candidat independent sa poata participa la alegerile europarlamentare reprezinta un obstacol anti-democratic, prin care romanilor li se blocheaza dreptul de a fi aleși și de a alege pe oricine vor, scrie presshub.ro. Pragul a fost decis in anii…

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.

AUR cere pedepse pentru subminarea economiei naționale

14:45, 09.03.2024 - Presedintele AUR, George Simion, anunta ca partidul pe care il conduce va depune un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal, astfel incat sa fie pedepsiti cei care actioneaza pentru instrainarea resurselor naturale ale tarii. Simion mentioneaza, intr-o postare pe Facebook, ca procesul de la…

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?