Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a petrecut o noapte în arest

Publicat:

Capitanul echipei , , a petrecut o noapte in arest, dupa un conflict cu un grup de englezi pe insula greceasca Mykonos. Fotbalistul englez a ales aceasta destinație pentru vacanța de vara.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul lui Manchester United, ironizat dupa gestul din fața celor de la Coventry: „Nici macar n-ai fi titular la ei, «dezastrule»!”

14:40, 22.04.2024 - Antony (24 de ani), fotbalistul cumparat de Manchester United de la Ajax in schimbul sumei de 95 de milioane de euro, a fost ținta ironiilor dupa calificarea chinuita a „diavolilor roșii” in finala Cupei Angliei. Manchester United conducea cu scorul de 3-0 in minutul 71, dar a fost egalata de Coventry,…

Credem in potentialul echipei Romaniei de a castiga Billie Jean King Cup

14:30, 17.04.2024 - Capitanul nejucator al echipei nationale feminine, Horia Tecau, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Romania, calificata in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, poate castiga trofeul pus in joc in luna noiembrie la Sevilla.

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Veste șoc! Sfarșit de cariera pentru Paul Pogba: Fotbalistul a primit o suspendare record

14:30, 29.02.2024 - Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Paul Pogba, nu a mai jucat pentru Juventus din septembrie anul trecut, dupa ce a picat un test antidoping. Fosta vedeta a lui Manchester United, Paul Pogba, a fost interzis in fotbal timp de patru ani pentru dopaj.Mijlocașul a fost suspendat inițial…

Optimism in tabara tricolora inainte de Euro 2024 - Obiectivul stabilit de capitanul echipei

08:55, 27.02.2024 - Romania s-a calificat la Euro 2024, pauza de opt ani de zile fara o participare la turneul final european de fotbal luand sfarșit. Mai mult decat atat, intr-o intervenție pentru FRF TV, Nicolae Stanciu a precizat ca tricolorii vor termina grupa pe prima poziție.

Fotbalistul de la Manchester United și recordul greu de egalat in Premier League

09:25, 19.02.2024 - ​Manchester United a ajuns la 4 succese consecutive in Premier League, dupa ce s-a impus la limita in deplasare la Luton, scor 2-1. In acest meci, Rasmus Hojlund a realizat o performanța greu de egalat in campionatul Angliei.

Schimb aprins de replici intre Benzema si antrenorul echipei Al-Ittihad

20:35, 07.02.2024 - Fotbalistul francez Karim Benzema, castigator al Balonului de Aur in 2024, si antrenorul sau de la echipa saudita Al-Ittihad, argentinianul Marcelo Gallardo, au avut un schimb aprins de replici, scrie ziarul spaniol Marca, citat de site-ul eurosport.fr.Fostul atacant al lui Real Madrid, in dificultate…

Kobbie Mainoo a invitat la un meci al echipei Manchester United un fan caruia i-a murit tatal

14:25, 07.02.2024 - Saptamana trecuta, un fan al echipei Manchester United, pe nume Daniel Killeen, a avut ocazia de a trai experienta uimitoarei victorii cu 4-3 a Diavolilor Rosii in fata lui Wolverhampton alaturi de tatal sau, care se afla in spital din cauza cancerului si era un fan absolut al clubului englez. Tatal,…


Ce parere ai despre aceasta stire?