Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cantaretul Aurel Moldoveanu trece prin momente ingrozitoare, dupa ce mama lui a murit

Publicat:

Pentru niciun copil, indiferent de varsta, nu e durere mai mare decat aceea a pierderii parintilor. Cunoscutul solist Aurel Moldoveanu trece, in aceste zile, printr-o grea incercare, dupa ce mama lui, , a trecut in randul dreptilor. Cantaretul a primit, joi, o grea lovitura. Cea care i-a dat viata si i-a fost alaturi in [...] trece prin momente ingrozitoare, dupa ce mama lui a murit

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul care a murit inecat in Olt era fotbalist la CSM Slatina. Avea doar 19 ani

19:15, 02.06.2024 - „Este greu sa gasim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul in aceste momente. Momente pricinuite de vestea pierderii tanarului component al echipei CSM Slatina Under 19. Flavius Magraon. Jucatorul, in varsta de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub forma…

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

A murit Ioan Branga, cunoscutul oier care a pus bazele unei celebre fabrici de branzeturi

10:40, 08.05.2024 - Ioan Branga, unul dintre cei mai cunoscuți oieri din Romania, a murit, la varsta de 54 de ani, in urma unui infarct survenit in timpul somnului. Era faimos in toata țara datorita produselor lactate autohtone pe care romanii le cauta in hypermarketuri.

Tzanca Uraganu, in doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu sa te odihneasca, copil frumos și bun” / FOTO

22:25, 29.04.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu trece prin momente grele! Nepotul celebrului manelist s-a stins din viața la o varsta frageda. Cunoscutul artist este in doliu! Mesajul dureros pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Cornel Udrea, cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio, a murit la varsta de 77 ani

15:45, 11.04.2024 - Anunțul a fost facut de Radio Cluj, post la care acesta a lucrat. Acesta a murit in noaptea de 10 spre 11 aprilie, noteaza monitorulcj.ro Cornel... The post Cornel Udrea, cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio, a murit la varsta de 77 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

A murit cunoscutul analist economic Ilie Serbanescu

09:35, 08.04.2024 - S-a stins din viața cunoscutul economist Ilie Serbanescu, fost ministru al reformei in guvernul Victor Ciorbea. Ilie Șerbanescu avea 81 de ani. Vestea trista ca analistul economic a incetat din viața a fost aflata luni dimineața, 8 aprilie. „Cu Sfanta Impartașanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.


Ce parere ai despre aceasta stire?