Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candu, dezvăluiri despre cum a fost extrădat Platon din Ucraina: Plahotniuc şi Poroşenko au relaţii foarte bune

Publicat:

Dupa ce opinia publica de la Chisinau a fost surprinsa, in iulie 2016, de viteza cu care a fost retinut si extradat din Ucraina omul de afaceri , presedintele Parlamentului, , a dat de inteles ca aceasta situatie a fost posibila datorita relatiilor bune dintre liderul PDM, , si presedintele ucrainean, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cehia sprijina Republica Moldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana

16:20, 15.05.2024 - Republica Moldova are susținerea Cehiei in procesul de aderare la Uniunea Europeana, asigurarea fiind facuta de președintele Senatului ceh, Milos Vystrci, in timpul intrevederii de la Chișinau cu președintele Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

Putin l-a inlaturat pe Soigu din noul guvern

22:01, 12.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a inlocuit pe Serghei Șoigu, aliatul sau pe termen lung, din funcția de ministrul al apararii, la peste doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina, a anunțat duminica Camera Superioara a Parlamentului.

Zelenski: Ucraina are nevoie de mai multe arme de la aliați pentru a-i opri pe ruși

23:50, 09.05.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, susține ca inaintarea rușilor in estul țarii ar putea fi oprita daca țarile aliate ar livra mai mult armament. Liderul de la Kiev a cerut sprijin in cadrul unei conferințe de presa la care a luat parte și Robert

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Ciolacu spune ca interdicțiile lui George Simion de a intra in R. Moldova și Ucraina sunt decizii intemeiate: „Am vazut documentele secrete”

12:55, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune ca a vazut „documentele secrete” și e convins ca interdicțiile de a intra in Republica Moldova și Ucriana ale lui George Simion sunt decizii intemeiate, scrie Digi24.„Documentele au un regim secret, nu pot sa divulg lucruri pe care nu am voie sa le vorbesc. Doar statul…

Nicolae Ciuca, apel catre liderii politici la fomarea unei coalitii care sa sustina egalitatea de gen in politica

22:50, 05.03.2024 - Presedintele PNL a participat marti seara la Gala CONAF- "Women in Economy" alaturi de premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, de presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si de liderul Parlamentului de la Chisinau, Igor Grosu.„Am venit la acest eveniment din dorinta de a-mi exprima inca o data recunostinta…

Presedintele rus Vladimir Putin acuza, din nou, Occidentul ca ar incerca „sa slabeasca Rusia”

19:55, 29.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat astazi din nou Occidentul ca ar incerca „sa slabeasca Rusia”. In discursul anual rosit in fata Parlamentului, liderul de la Kremlin a reluat o serie de teze si de naratiuni false ale propagandei, inclusiv ca Federatia Rusa s-ar apara, de fapt, in Ucraina. Discursul…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?