Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidoza, boala ignorată dar care face mult rău. Cum o recunoşti şi tratezi

Publicat:

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta femeile este aparitia unei infectii genitale, de obicei candidoza vaginala, cauzata de ciuperca , care modifica flora vaginala din cauza clorului, transpiratiei si materialului costumului de baie. Dr. , medic specialist in Obstetrica-Ginecologie, ne spune tot ce trebuie sa stim despre aceasta infectie.Candidoza vaginala este o infectie produsa de inmultirea exagerata a unei ciuperci, Candida albicans. Ea este prezenta in mod natural in cavitatea bucala, in tubul digestiv, pe piele si in vagin, alaturi de o…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Ce este boala celiaca: simptome și tratament. Este diagnosticata corect dupa 6 – 10 ani de la apariția simptomelor

06:05, 07.05.2024 - Ce este boala celiaca: simptome și tratament. Este diagnosticata corect dupa 6 – 10 ani de la apariția simptomelor Ce este boala celiaca: trebuie spus in primul rand ca este una dintre cele mai subdiagnosticate afecțiuni din lume. Ajunge sa fie identificata corect in medie intre 6 și 10 ani de la apariția…

VIDEO: Concert caritabil pentru Iohann Hentz, muzicianul din Alba diagnosticat cu o boala grava. Are nevoie de un tratament scump

12:05, 01.04.2024 - VIDEO: Concert caritabil pentru Iohann Hentz, muzicianul din Alba diagnosticat cu o boala grava. Are nevoie de un tratament scump Un cunoscut muzician din Alba se lupta cu o boala nemiloasa, iar prietenii sai ii sar in ajutor. Johann Hentz, fost component al trupei Mass Media, Truda și coautor al mai…

30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata

06:05, 30.03.2024 - 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare sau Ziua Mondiala a Persoanelor Bipolare este un eveniment anual dedicat conștientizarii și ințelegerii tulburarii bipolare și a impactului…

24 martie: Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei. Expert: Exista o stigma pentru pacienții cu aceasta boala

06:05, 24.03.2024 - 24 martie: Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei. Expert: Exista o stigma pentru pacienții cu aceasta boala 24 martie: Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei. Un expert spune ca exista o stigma pentru pacienții cu aceasta boala, iar ei prefera sa nu fie vazuți.  Directorul executiv al…

Boala mortala care se raspandește in Europa a ajuns la granițele Romaniei. Ce animal de casa o poate transmite

05:51, 12.03.2024 - O noua epidemie a izbucnit in Europa, iar raspandirea ei s-a accelerat in cursul acestui an. In Ungaria, la granița cu Romania, au fost inregistrate cinci cazuri mortale. Infecția bacteriana, prezenta și in alte țari europene, inclusiv Ungaria, este considerata o boala febrila și periculoasa, avertizeaza…

Focarul de „febra papagalului” din Europa a dus la moartea a cinci persoane

13:05, 06.03.2024 - Un focar mortal de psitacoza, o infecție bacteriana cunoscuta și sub numele de febra papagalului, a afectat oameni care traiesc in mai multe țari europene, a anunțat marți Organizația Mondiala a Sanatații. Focarul a fost observat inițial in 2023 și a continuat pana la inceputul acestui an. Au fost raportate…

Scaderea nivelului de fier din sange dupa infecție ar declanșa Covid lung, „o boala puțin ințeleasa”

09:40, 06.03.2024 - Oboseala, dureri musculare, dificultați de respirație și „ceața cerebrala”. Sunt doar cateva dintre simptomele pe care milioane de oameni din intreaga lumea le-au simțit, vreme de cateva luni, dupa infecția cu SARS-CoV-2, fara ca medicii sa știe de ce per

Boala sarutului: ce este și cat de periculoasa poate fi pentru sanatate

09:35, 22.02.2024 - Apare mai ales in randul copiilor sau al adolescenților, atunci cand schimbul de fluide (saliva) este mai ridicat, mononucleoza infecțioasa poate avea implicații grave pentru sanatate. Infecția poate aparea și sub forma de focare mici, in comunitați cum ar fi școlile sau internatele.


Ce parere ai despre aceasta stire?