Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidații PMP se înscriu astăzi

Publicat:

1461186053 Eugen Tomac, candidatul PMP la Sectorul 1, promite ca va face publice toate contractele și cheltuielile FOTO: RAZVAN VALCANEANȚU Candidatii (PMP) la functiile de primari de sectoare ale Capitalei se inscriu astazi, oficial, in cursa alegerilor locale, mai puțin candidatul pentru Primaria Capitalei, unde se menține suspansul.

Candidații PMP sunt: Sectorul 1 - Eugen Tomac, Sectorul 2 - , Sectorul 3 - , Sectorul 4 - , Sectorul 5 - si Sectorul 6 - .

Presedintele

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

BREAKING - PSD il invita pe Piedone sa-și negocieze retragerea

18:00, 23.04.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la evenimentul de lansare a candidatului PSD-PNL la primaria Sectorului 2, Rareș Hopinca, ca este nevoie de o discuție cu Cristian Popescu Piedone pentru a se „depași orgoliile”, dupa cePiedone a spus ca nu vrea sa se retraga din cursa.

Ultima ora: Gabriela Firea anunța ședința speciala! Se va tranșa soarta candidatului Catalin Cirstoiu

14:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata.

PNL a validat candidații la primariile sectoarelor 1 și 6 / Ședința extraordinara pentru fuziunea cu ALDE

17:55, 21.03.2024 - Presedintele PNL Nicolae Ciuca a anuntat, joi, ca partidul a aprobat in sedinta Biroului Politic National candidatul pentru Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, candidatii pentru primariile Sectorului 1 si 6 si a convocat o ședința de urgența pentru fuziunea cu ALDE și alianța cu PSD. „Am validat…

Nicolae Ciuca: Sebastian Burduja este o varianta foarte buna pentru Sectorul 1. Cetatenii l-au recomandat in sondaje

14:06, 18.03.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spis luni ca Sebastian Burduja, presedintele PNL Bucuresti, este o varianta foarte buna pentru a candida la primaria Sectorului 1, deoarece cetatenii din sector l-au recomandat in sondaje, relateaza News.ro.

Burduja: O candidatura comuna a PSD-PNL va aduce schimbarea. Nicușor Dan pierde și in propriul sondaj

14:20, 11.03.2024 - Președintele PNL București, Sebastian Burduja, a declarat, luni, ca rezultatele sondajului de opinie publicat de Nicușor Dan prezinta „o poza de moment”, criticandu-l pe edilul Capitalei, care s-a plasat pe locul doi in preferințele bucureștenilor și pledand pentru o candidatura comuna PSD-PNL.

Ziua sondajelor pentru București. Inainte de ședința Coaliției, Nicușor Dan publica unul cu Piedone invingator la Primaria Capitalei

10:20, 11.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, ar caștiga alegerile pentru Primaria Capitalei, conform datelor unui sondaj de opinie comandat și publicat luni de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Tot astazi PSD și PNL așteapta datele sondajelor comandate pentru a decide asupra…

Cine sunt numele testate de PNL și PSD pentru Primaria Capitalei. Primele rezultate, așteptate luni

09:55, 11.03.2024 - Presedintele PNL Nicolae Ciuca anunta ca rezultatele sondajele facute de PNL si PSD pentru desemnarea candidatului comun la Primaria Capitalei vor fi gata luni, fiind evidențiate patru nume, doua din sperspectiva liberala, doua de la social-democrați, in ceea ce privește candidații pentru București.

Reacții la impunerea consilierului PMP Turda, Adrian Nap, drept candidat al AUR la Primarie. Apar nemulțumirile!

11:31, 16.02.2024 - Deplasarea consilierului PMP Turda, Adrian Nap, la București, pentru a obține garanții din partea lui George Simion ca va fi candidatul AUR la Primaria Turda, a generat unele nemulțumiri in randul AUR-iștilor turdeni, care nu vad cu ochi buni aceasta procedura, mai ales in condițiile in care Adrian…


Ce parere ai despre aceasta stire?