Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se pune vinul la friptură, de fapt. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Publicat:

Friptura pare a fi unul dintre cele mai simple preparate, dar are cateva secrete pe care daca nu le știi, nu ve obține rezultatul dorit. Adaugarea vinului potrivit poate schimba complet gustul, in bine, dar este important sa știi cand sa-l adaugi in funcție de rețeta pe care vrei s-o urmezi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce crapa cozonacul. Greseala pe care multe gospodine o fac, nu mai iese aratos ca in revistele culinare

14:20, 29.04.2024 - Cine nu iși dorește sa poata puna pe masa, pentru familie și musafiri, preparate nu doar gustoase, dar și aratoase, precum cele din blogurile sau paginile revistelor culinare? Poți face asta cu un celebrul desert romanesc, dacaț ții cont de un simplu sfat. Afla, din randurile de mai jos, de ce crapa…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Greșeala pe care o fac aproape toți. Ce ingrediente NU trebuie sa pui sub nicio forma in omleta

21:15, 16.04.2024 - Ce ingredient NU trebuie sa adaugi niciodata in omletaEfectele asupra consistenței: Adaugarea laptelui in ouale batute pentru omleta poate duce la o consistența mai moale și mai pufoasa, care poate sa nu fie pe placul tuturor. Pentru unii, omleta perfecta este aceea cu o consistența ferma și catifelata,…

Greșeala banala care iți contamineaza mancarea din bucatarie. Multe gospodine omit sa faca asta cand gatesc

21:05, 27.03.2024 - Multe gospodine nu sunt intotdeauna atente cand gatesc in bucatarie, mai ales daca se grabesc sa faca repede de mancare. Specialistul Alexandru Ciric a dezvaluit ce greșeala banala poate sa conduca la contaminarea preparatelor intr-un timp foarte scurt. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Greșeala ce…

De ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Greseala unei gospodine s-a transformat intr-un truc genial

22:06, 11.03.2024 - O schimbare mica are efecte spectaculoase! O gospodina a descoperit ca o greșeala pe care a facut-o in timp ce pregatea indragitul desert este, de fapt, un truc senzațional. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Un desert delicios, ușor de preparat…

De ce blatul desertului este denivelat pe mijloc. Greșeala facuta de multe gospodine cand prepara prajituri sau torturi

08:40, 21.02.2024 - Sigur ți s-a intamplat, cel puțin o data, sa ai parte de o surpriza neplacuta la finalul procesului de preparare a unui tort, pandișpan sau alt tip de prajitura. De cele mai multe ori, cauza este o greșeala pe care multe gospodine o fac fara sa iși dea seama ca astfel iși compromit intreaga munca […]…

De ce sa nu mai acoperi farfuriile cu mancare cu folie de aluminiu, de fapt. Greșeala pe care o fac multe gospodine

19:50, 14.02.2024 - Resturile refrigerate rezista de obicei pana la patru zile, daca sunt sigilate și depozitate corect. Pentru majoritatea oamenilor, acoperirea unei farfurii cu folie de aluminiu și depozitarea in frigider este o modalitate rapida și ușoara de a pastra alimentele.Dar, ți-ai pus intrebarea de ce sa nu…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.


Ce parere ai despre aceasta stire?