Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se pune pătrunjelul în ciorbă, de fapt. Greșeala care îi strică gustul

Publicat:

Patrunjelul este o planta culinara folosita pe scara larga, extrem de versatila, care poate fi folosita in nenumarate rețete pentru a da gust aproape oricarui fel de mancare. Exista doua tipuri de patrunjel folosite pentru gatit - cu frunze ondulate și cu frunze plate. Cand se pune patrunjelul in ciorba, de fapt. Greșeala care ii strica gustul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

12:36, 29.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

19:15, 27.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Greșeala care poate sa iți strice ciorba. Ce sa faci și ce nu trebuie sa faci

11:36, 17.03.2024 - Cu toții ne amintim de gustul de vis al ciorbei gatit de bunicile noastre și mereu ne intrebam care este secretul pentru un astfel de preparat. Ei bine, nu depinde doar de ingredientele pe care le adaugi, ci și de modul in care gatești. Iata cele mai frecvente greșeli pe care le faci și de ce sfaturi…

Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…

Locul unde nu trebuie sa pui niciodata painea. Ii strica gustul complet

14:00, 15.02.2024 - Unul din cele mai simple și populare alimente este painea, dupa cum bine știm. Dar, de cele mai multe ori, și fara sa ne dam seama, alegem sa o depozitam exact unde nu trebuie. In acest sens, ne-am decis sa-ți spunem care este locul unde nu trebuie sa pui niciodata painea, unul din motive fiind […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?