Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când se face dunga la cămașă sau tricou. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Publicat:

Calcarea hainelor poate fi o adevarata provocare pentru multe dintre gospodine, mai ales cand vine vorba despre tricouri și camași, caci aceste piese vestimentare necesita foarte mare atenție, mai ales daca materialul este dificil de indreptat și orice ai face nu reușești sa scapi de cute. Insa, nu trebuie sa fii expert pentru a calca o camașa repede și bine, ci trebuie doar sa cunoști cateva trucuri utile!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce crapa cozonacul. Greseala pe care multe gospodine o fac, nu mai iese aratos ca in revistele culinare

14:20, 29.04.2024 - Cine nu iși dorește sa poata puna pe masa, pentru familie și musafiri, preparate nu doar gustoase, dar și aratoase, precum cele din blogurile sau paginile revistelor culinare? Poți face asta cu un celebrul desert romanesc, dacaț ții cont de un simplu sfat. Afla, din randurile de mai jos, de ce crapa…

Greșeala banala care iți contamineaza mancarea din bucatarie. Multe gospodine omit sa faca asta cand gatesc

21:05, 27.03.2024 - Multe gospodine nu sunt intotdeauna atente cand gatesc in bucatarie, mai ales daca se grabesc sa faca repede de mancare. Specialistul Alexandru Ciric a dezvaluit ce greșeala banala poate sa conduca la contaminarea preparatelor intr-un timp foarte scurt. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Greșeala ce…

De ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Greseala unei gospodine s-a transformat intr-un truc genial

22:06, 11.03.2024 - O schimbare mica are efecte spectaculoase! O gospodina a descoperit ca o greșeala pe care a facut-o in timp ce pregatea indragitul desert este, de fapt, un truc senzațional. Afla, din randurile de mai jos, de ce sa pui bicarbonat de sodiu in compozitia de clatite. Un desert delicios, ușor de preparat…

De ce blatul desertului este denivelat pe mijloc. Greșeala facuta de multe gospodine cand prepara prajituri sau torturi

08:40, 21.02.2024 - Sigur ți s-a intamplat, cel puțin o data, sa ai parte de o surpriza neplacuta la finalul procesului de preparare a unui tort, pandișpan sau alt tip de prajitura. De cele mai multe ori, cauza este o greșeala pe care multe gospodine o fac fara sa iși dea seama ca astfel iși compromit intreaga munca […]…

De ce sa nu mai acoperi farfuriile cu mancare cu folie de aluminiu, de fapt. Greșeala pe care o fac multe gospodine

19:50, 14.02.2024 - Resturile refrigerate rezista de obicei pana la patru zile, daca sunt sigilate și depozitate corect. Pentru majoritatea oamenilor, acoperirea unei farfurii cu folie de aluminiu și depozitarea in frigider este o modalitate rapida și ușoara de a pastra alimentele.Dar, ți-ai pus intrebarea de ce sa nu…

Ciorba in care nu se adauga niciodata patrunjel. Ce greșeala fac multe gospodine

15:46, 13.02.2024 - De regula, la ciorbe se adauga multa verdeața la final, pentru a oferi un gust mai aromat. Insa, exista un anumit tip de ciorba in care nu trebuie sa punem deloc patrunjel, deoarece ii va strica tot gustul.

Greșeala des facuta de gospodine cand gatesc pieptul de pui. Ce trebuie sa faci ca sa nu mai iasa uscat

20:00, 05.02.2024 - Pieptul de pui nu este un tip de carne prea pretențios, ci este chiar foarte ușor de preparat, economic, versatil și cu un conținut scazut de grasimi. Acest tip de carne este populara printre cei care cauta sa manance ușor sau sunt la dieta, insa, de multe ori, absența grasimilor il face fad și uscat.…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?