Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când folosim ambreiajul în frânare. Explicațiile lui Titi Aur

Publicat:

Folosirea incorecta a pedalei de ambreiaj in momentul franarii poate strica mașina mai repede decat ar fi normal. , fostul campion la automobilism, a... The post Cand folosim ambreiajul in franare. Explicațiile lui appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu trei autovehicule in zona Salii Polivalente din Arad! O persoana a fost preluata de ambulanța

15:15, 03.05.2024 - In aceasta dupa-masa in jurul orelor 14.00 chiar la coborarea de pe podul din zona Salii Polivalente din Arad a avut loc un accident rutier... The post Accident cu trei autovehicule in zona Salii Polivalente din Arad! O persoana a fost preluata de ambulanța appeared first on Special Arad · ultimele…

Un șofer vitezoman a fost prins conducand cu 194 de kilometri pe ora, pe autostrada A1

08:10, 01.05.2024 - Au apasat prea tare pedala de accelerație pe autostrada și acum sunt pietoni, dar și buni de plata. Este isprava a doi cetațeni straini –... The post Un șofer vitezoman a fost prins conducand cu 194 de kilometri pe ora, pe autostrada A1 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Peste 18.000 de verificari in sistemul e-DAC, intr-o luna, in județul Arad

15:20, 29.04.2024 - Aplicația e-DAC, folosita de polițiștii romani de la sfarșitul lunii martie – cand a fost implementata la nivelul țarii noastre – a fost folosita din... The post Peste 18.000 de verificari in sistemul e-DAC, intr-o luna, in județul Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Muzeul Retro IT, intr-o noua locație! „De obicei, copiii sunt șocați. Cum puteam sa traim fara internet?!” | Video

20:25, 26.04.2024 - In vara acestui an se implinesc 6 ani de cand aradeanul Florin Marcus a deschis muzeul sau de istoria calculatoarelor, numit „Retro IT”. De atunci,... The post Muzeul Retro IT, intr-o noua locație! „De obicei, copiii sunt șocați. Cum puteam sa traim fara internet?!” | Video appeared first on Special…

Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital

19:15, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre un motociclist și o mașina. Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Șimand... The post Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Bine ați revenit, My X-Men!

09:05, 24.04.2024 - Poate ca ideea mea de a pune lumina așa, pe nepusa masa, pe o franciza cu niște supereroi este perceputa infantila și nesabuita, avand mai... The post Bine ați revenit, My X-Men! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania

20:25, 22.04.2024 - Cazul unui preot din localitatea Valu lui Traian care i-a refuzat spovedania unei femei, in varsta de 87 de ani, pentru ca aceasta nu apartine... The post Motivul halucinant pentru care un un preot i-a refuzat unei octogenare spovedania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in «strainatate» și știți in ce condiții”

17:15, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in «strainatate» și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?