Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când bradul poate deveni periculos: „Sindromul pomului de Crăciun"

Publicat:

CHIȘINAU, 18 dec — Sputnik. Daca luati o raceala neasteptata în ajunul Craciunului, nu trebuie sa dați neaparat vina pe vremea rea de afara. Pomul natural de Craciun, iubit atât de copii, cât și de adulți, poate avea o influenta negativa asupra organismelor sensibile, scrie Sputnik France.

Numit &"sindromul pomului de Craciun", disconfortul este mai neplacut decât poate parea la prima vedere. Având simptome fie mai ușoare, fie mai severe, sindromul se poate manifesta prin semne de alergie precum tusea, stranutul, respirație dificila, conjunctivita,…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca a recunoscut in premiera ca vaccinul sau anti-Covid poate provoca tromboze rare

10:51, 02.05.2024 - Unul dintre efectele secundare ale vaccinului AstraZeneca impotriva Covid-19 ar putea fi sindromul de tromboza cu trombocitopenie (TTS), a recunoscut pentru prima data compania biofarmaceutica internaționala, informeaza The Telegraph și Rai News.Sindromul de tromboza cu trombocitopenie provoaca cheaguri…

Cum te prinzi cand cineva te minte: sfaturi de la profesioniști

22:05, 11.04.2024 - Daca pantalonii ar arde de la minciuni, mulți dintre noi am fi in flacari in orice clipa, alergand dupa prima galeata cu apa. „Oamenii mint in cele mai multe zile„, spune Kevin Colwell, profesor de psihologie la Universitatea de Stat Southern Connecticut, care studiaza conceptul de decepție. Majoritatea…

Una dintre cele mai vechi carți din lume ar putea fi vanduta cu peste 2,6 milioane de dolari

14:10, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters. Codexul Crosby-Schoyen – scris in limba copta pe papirus in jurul anilor 250-350 d.Hr. si produs intr-una…

BISTRIȚA: Conferința susținuta de prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, fost ambasador in Washington și membru corespondent al Academiei Romane

12:30, 02.04.2024 - Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș va susține vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, conferința cu titlul „Romania are viitor”. Evenimentul are loc in Sala mare a Primariei Bistrița, iar intrarea este libera. Inca o ediție „Ateneul de Bistrița” are loc vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, in sala mare a Primariei.…

Macron, pe urmele lui Putin

07:26, 21.03.2024 - Pozele președintelui francez nu produs efectul scontat, Emmanuel Macron și-a incordat mușchii degeaba. Surprins de fotografa oficiala, Soazig de la Moissonniere, in timp ce lovea un sac de box, Macron apare transfigurat de efort, cu dinții stranși și cu mușchii incordați in incercarea a a-l face mai…

Primul verdict in dosarul crimei din Sibiu. Barbatul care i-a ajutat pe cei pe trei ucigasi ai afaceristului, condamnat la 3 ani cu suspendare

14:30, 19.03.2024 - Ilie Sitariu i-a adapostit in casa lui si i-a dus cu masina la Sibiu pe cei trei barbati acuzati ca l-au ucis, in noiembrie anul trecut, pe Adrian Kreiner. Dupa comiterea crimei, el l-a ajutat sa fuga din tara pe Cosmin Zulean, liderul grupului care e si acum cautat de politie. Acuzat de favorizarea…

Oamenii de știința au gasit la Cernobil animale care nu au fost afectate de radiații

03:06, 08.03.2024 - Un nou studiu a aratat ca genomul nematozilor nu a fost afectat de radiații. Derin Chaglar și Patrick Ortiz de la Universitatea din New York, Timothy Musso de la Universitatea din Carolina de Sud și Igor Cijevski de la Intreprinderea Specializata de Stat "Ecocenter" din Ucraina au efectuat o vizita…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?