Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campionul olimpic în 2004 Paul Hamm, arestat pentru agresiune

Publicat:

Potrivit politiei, Hamm a fost inculpat pentru agresiune si pentru alte doua delicte minore.Un sofer de taxi a depus plangere, sambata, afirmand ca a fost lovit cu picioarele de clientul sau, nemultumit de costul cursei. Barbatul a precizat ca Hamm a spart si un geam al taxiului., in varsta de 28 de ani, in prezent antrenor secund la Universitatea din Ohio, a fost pus in libertate dupa plata unei cautiuni. El va comparea in fata unui judecator, la 15 septembrie.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Campionul olimpic la saritura cu prajina Thiago Braz, interzis 16 luni pentru dopaj!

13:05, 29.05.2024 - Fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, Thiago Braz, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți, intr-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

JO 2024 - Campionul olimpic Marcell Jacobs revine in competitie luna viitoare

14:25, 19.03.2024 - Sprinterul italian Marcell Jacobs, care spera sa-si apere titlul de campion olimpic la 100 m in aceasta vara la Paris, va disputa prima sa cursa din acest an la jumatatea lunii aprilie, in Florida, si va participa la Campionatele Mondiale de stafeta de la Nassau (4-5 mai), a anuntat atletul intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?