Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campioana la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat schimbările din lot

Publicat:

Campioana la handbal feminin din 2019, SCM , a anuntat, luni, dupa incheierea sezonului, noile mutari din cadrul lotului. Astfel, sase jucatoare vor parasi formatia valceana si tot atatea au fost transferate pentru sezonul viitor, care va include si meciuri in , relateaza News.ro.

Citește și: Petrolul caștiga meciul cu ACS Poli, scor 1-0; a urcat in acest fel pe loc de baraj

”Din pacate, ne despartim de sase jucatoare foarte importante, care au contribuit din plin la performantele obtinute de echipa noastra sezonul acesta, castigarea campionatului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM București, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin in faza sferturilor

18:35, 04.05.2024 - CSM București a pierdut și manșa retur contra echipei Metz (disputata in Les Arenes de Metz), scor 29-23, campioana Romaniei la handbal feminin fiind astfel eliminata din Liga Campionilor in faza sferturilor.

CSM București invinsa acasa de Metz Handball in Liga Campionilor! Returul decisiv in mai

18:45, 28.04.2024 - Campioana CSM Bucuresti a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia Metz Handball, scor 27-24 (15-14), in mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc in 4 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

CSM București a caștigat Cupa Romaniei la handbal feminin » Prestație colosala din partea unei jucatoare

17:11, 21.04.2024 - CSM București a invins-o pe Dunarea Braila, scor 32-27, și a caștigat Cupa Romaniei la handbal feminin. In finala mica, Gloria Bistrița a trecut de Rapid, dupa prelungiri, scor 39-36. Sala polivalenta din Braila a fost plina la duelul cu „balaurul” bucureștean. Atmosfera a fost incinsa, dar CSM a avut…

Naționala Romaniei de handbal feminin, infrangere cu multipla campioana Franta

10:40, 15.04.2024 - Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa in meci amical duminica, la Clermond-Ferrand, de reprezentativa Frantei, campioana olimpica si mondiala. Franta s-a impus cu scorul de 30-28 (17-13). Partida s-a disputat cu patru zile inaintea tragerii la sorti de la Viena a grupelor turneului…

Salarii incredibile in handbalul din Norvegia » Sportivele unui club de top, obligate sa iși gaseasca și alte joburi: „Avem nevoie de bani!”

19:30, 12.03.2024 - Handbalul feminin din Norvegia traverseaza momente dificile din punct de vedere financiar. Vipers Kristiansand, caștigatoarea ultimelor trei ediții din Liga Campionilor la handbal feminin, a fost salvata de la faliment de cateva firme locale. Problemele financiare nu sunt o excepție, ci regula in handbalul…

Dupa Neagu și Pintea, inca o jucatoare a ales sa se retraga din naționala de handbal feminin a Romaniei

11:00, 11.03.2024 - ​Ratarea calificarii la turneul preolimpic din acest an a dus la retragerile Cristinei Neagu și a Crinei Pintea de la naționala de handbal feminin a Romaniei. Luni, o alta jucatoare a ales sa spuna adio primei reprezentative: extrema stanga Nicoleta Dinca.

CS Rapid Bucuresti a castigat in Polonia, in Liga Campionilor la handbal feminin

21:50, 10.02.2024 - CS Rapid Bucuresti a invins in deplasare echipa poloneza MKS Zaglebie Lubin, cu scorul de 24-21 (13-15), sambata seara, in penultimul sau meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.


Ce parere ai despre aceasta stire?