Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAMPANIE ELECTORALĂ Votează Cristian Terheș, singurul europarlamentar român ce face valuri la Bruxelles pentru că cere transparența contractelor din pandemie!

Publicat:
CAMPANIE ELECTORALĂ Votează Cristian Terheș, singurul europarlamentar român ce face valuri la Bruxelles pentru că cere transparența contractelor din pandemie!

unde politica se intrepatrunde adesea cu interesele obscure, Cristian Terheș, europarlamentar si presedinte al Partidului National Conservator Roman (PNCR), ia atitudine și critica deschis corupția, contractele neprofitabile care afecteaza negativ Romania și cetațenii sai. The post CAMPANIE ELECTORALA Voteaza Cristian Terheș, singurul europarlamentar roman ce face valuri la Bruxelles pentru ca cere transparența contractelor din pandemie! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Invinsa la locale, Gabriela Firea spune ca va merge ca europarlamentar, la Bruxelles: Nu se da niciun premiu politic fara munca

13:15, 14.06.2024 - Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, ca va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, dupa rezultatul alegerilor din 9 iunie. Ea a aratat ca nu se da niciun premiu politic, fara munca si toate asa-zisele premii politice sunt pe munca si pe rezultate. „Vom merge acolo, vom face echipa buna,…

Emil Boc acuza un atac pe rețelele de social media din partea unor contracandidați, in aceasta campanie electorala: „Pai ba fraierilor (...) Nu plec la Bruxelles!”

13:26, 11.06.2024 - Reales primar al Clujului pentru al șaselea mandat, Emil Boc s-a declarat deranjat de informațiile aparute in campania electorala potrivit carora urma sa plece din funcție imediat dupa victorie.

Unde a fost surprinsa Diana Șoșoaca in plina campanie electorala: „Romania este pe cai mari!”

21:50, 23.05.2024 - Diana Șoșoaca a ieșit la calarit Diana Ivanovici Șoșoaca a mers in padure alaturi de Luis Lazarus și de soția acestuia pentru a participa la o ședința de calarit. Senatoarea s-a filmat in timp ce mangaie animale și transmite un mesaj pentru toți romanii in plina campanie electorala. „Strangeți echipamentul?…

CAMPANIE ELECTORALA Voteaza Cristian Terheș: Aparator al industriei și agriculturii romanești la nivel european!

12:05, 23.05.2024 - Intr-o perioada in care politica europeana se intersecteaza tot mai mult cu interesele naționale, Cristian Terheș, europarlamentar si presedinte al Partidului National Conservator Roman (PNCR), ... The post CAMPANIE ELECTORALA Voteaza Cristian Terheș: Aparator al industriei și agriculturii romanești…

CAMPANIE ELECTORALA Voteaza Cristian Terheș: O voce puternica  pentru Romania in Parlamentul European!

18:06, 22.05.2024 - In Parlamentul European, Cristian Terheș s-a impus ca un aparator dedicat al intereselor naționale ale Romaniei. The post CAMPANIE ELECTORALA Voteaza Cristian Terheș: O voce puternica  pentru Romania in Parlamentul European! first appeared on Informatia Zilei .

ALEGERI ELECTORALE Liderii PNL și PSD, in campanie electorala pe tema Sanatații

19:05, 20.05.2024 - Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciuca și Marcel Ciolacu, au pus accent pe dezvoltarea sistemului de sanatate din Romania, prin vizite la spitale, la sfarșitul saptamanii trecute. The post ALEGERI ELECTORALE Liderii PNL și PSD, in campanie electorala pe tema Sanatații first appeared on Informatia Zilei .

CAMPANIE ELECTORALA Azi vor fi desemnați președinții secțiilor de votare

12:06, 20.05.2024 - Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara si loctiitorii acestora la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European si la alegerile .... The post CAMPANIE ELECTORALA Azi vor fi desemnați președinții secțiilor de votare first appeared on Informatia Zilei .

Cat de scumpa e o campanie electorala in Romania. Un roman ar munci și doua vieți

09:50, 07.05.2024 - Legea stabilește praguri maxime de cheltuieli in campaniile electorale, prin raportarea la salariul minim brut, și se dovedește foarte generoasa cu o anumita categorie de candidați. Campania pentru scrutinele europarlamentar și local incepe in data de 10 mai pe televiziuni și radiouri și se incheie…


Ce parere ai despre aceasta stire?