Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camacho, noul selecţioner al Chinei

Publicat:

, fost antrenor al nationalei Spaniei si al echipei , a devenit, duminica, selectionerul Chinei, a anuntat de Fotbal, informeaza AFP.

"Desi nivelul actual al fotbalului chinez nu este foarte ridicat, exista un potential mare de dezvoltare", a declarat tehnicianul.

Vicepresedintele federatiei chineze, , a afimat ca Jose Antonio Camacho trebuie sa asigure într-un mod activ pregatirea echipei nationale pentru preliminariile din 2014.

Camacho, în…

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizie importanta luata de Real Madrid inaintea finalei Ligii Campionilor. Ce se intampla cu doi „veterani”!

16:40, 17.05.2024 - Toni Kroos (34 de ani) și Luka Modric (38 de ani) au contractele scadente la sfarșitul acestui sezon și campioana Spaniei, Real Madrid, se pregatește sa le ofere prelungirea cu un an. Potrivit Marca, ambii mijlocași sunt considerați importanți in echipa lui Carlo Ancelotti și rezultatul negocierilor…

Real Madrid, victorie categorica in fata echipei lui Ianis Hagi, in campionatul Spaniei

09:20, 15.05.2024 - Real Madrid a sarbatorit cel de-al 36-lea sau titlu de campioana a Spaniei printr-o victorie categorica, cu scorul de 5-0, in fata formatiei internationalului roman Ianis Hagi, Deportivo Alaves, marti seara pe stadionul Santiago Bernabeu, intr-un meci din etapa a 36-a a sezonului.

Fostul selecționer al Spaniei va antrena o echipa de tradiție din Premier League

22:05, 06.05.2024 - Fara angajament din august 2023, Julen Lopetegui, fostul selecționer al Spaniei și antrenor al celor de la Real Madrid și-a dat acordul pentru a prelua banca tehnica a englezilor de la West Ham United, conform BBC.

Bonmati si Djokovic , caștigatorii celor mai importante Premii Laureus

07:50, 23.04.2024 - Bonmati, care si-a consolidat locul in fruntea fotbalului feminin prin castigarea premiului FIFA’s The Best, Ballon d’Or si MVP al Cupei Mondiale, printre alte realizari, a urcat pentru a doua oara pe scena luni, cand echipa de fotbal feminin a Spaniei a fost desemnata echipa anului, prima echipa feminina…

Toate camerele au mers pe Rafael Nadal, dupa ce Bellingham i-a dat lovitura decisiva Barcelonei » Imagini spectaculoase surprinse in loja de pe „Bernabeu”

15:56, 22.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, El Clasico incheiat cu victoria madrilenilor, 3-2, a avut oaspeți de gala in lojele de pe „Santiago Bernabeu”. Cum Mastersul din capitala Spaniei va incepe chiar zilele acestea, starurile din tenis și-au facut apariția la duelul-vedeta din La Liga. ...

Cum a fost convins Toni Kroos sa joace la Euro 2024: 'Sunt pregatit pentru asta'

18:40, 11.04.2024 - Toni Kroos, caștigator al Cupei Mondiale din 2014 cu echipa naționala a Germaniei, și-a luat adio de la naționala dupa ce Anglia a eliminat Germania de la EURO 2020. Cu toate acestea, starul lui Real Madrid a decis sa revina la echipa naționala pentru a o ajuta la EURO 2024.

Brazilianul Eder Militao a revenit dupa sapte luni in lotul echipei Real Madrid

17:15, 30.03.2024 - Fundasul international brazilian Eder Militano a revenit sambata in lotul liderului din La Liga, Real Madrid, dupa sapte luni si 18 zile de suferinta, fiind convocat de antrenorul Carlo Ancelotti pentru meciul pe teren propriu cu Athletic Bilbao, programat duminica in cadrul etapei a 30-a a campionatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?