Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calitatea aerului: România, singura țară care NU furnizează date în timp real Agenției Europene de Mediu. Cele mai poluate țări

Publicat:

Singura țara din Europa care nu furnizeaza la nivel european date privind poluarea aerului este Romania. Cel puțin așa se poate observa pe siteul Agenției Europene pentru Mediu, unde exista o harta interactiva care arata nivelul de poluare a aerului in fiecare țara. Potrivit harții, cel mai poluat aer este in Europa de Est. Slovacia […] Citește Calitatea aerului: Romania, singura țara care NU furnizeaza date in timp real Agenției Europene de Mediu. Cele mai poluate țari in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea a luat-o efectiv razna in Europa: inclusiv in Romania au lovit aceste fenomene extreme

17:06, 24.04.2024 - In timp ce unele parti ale Greciei au devenit portocalii, marti, din cauza prafului saharian, Finlanda s-a confruntat cu o saptamana de aprilie neobisnuit de alba. Zapada mai abundenta decat in mod obisnuit in nordul continentului a dus la blocarea transportului public in sudul Finlandei, a relatat…

21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre Romania și Germania

07:05, 21.04.2024 - 21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre Romania și Germania 21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre Romania și Germania. Data de 21 aprilie a fost aleasa pentru instituirea acestei zile, deoarece la aceasta data a fost semnat in anul 1992 Tratatul intre Romania și Republica Federala Germania privind cooperarea…

Ucraina primeste curent electric din Romania, dupa cel mai amplu atac rusesc asupra instalatiilor sale energetice de la inceputul razboiului

16:55, 22.03.2024 - Uniunea Europeana si Ucraina si-au legat retelele electrice in martie 2022, la scurt timp dupa ce a inceput invazia Rusiei, permitand Ucrainei sa primeasca energie de urgenta din Europa daca atacurile militare ar provoca intreruperi. Rusia a intreprins vineri cel mai mare atac aerian asupra infrastructurii…

Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023

11:51, 22.02.2024 - Furtul de energie in Romania, egal cu CONSUMUL ANUAL al unui oraș mediu. Cate cazuri au fost descoperite in 2023 Furtul de energie in Romania a fost egal in 2023 cu consumul anual al unui oraș de 35.000 de locuitori.  Inspecția energetica, structura specializata din cadrul Delgaz Grid, a identificat…

O parte din romanii care s-au imbolnavit de cancer pot cere despagubiri

10:55, 22.02.2024 - Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene au ajuns miercuri la un acord asupra directivei privind calitatea aerului care aduce mai multe imbunatatiri si drepturi pentru cetateni, asigurand un aer mai curat si preventie impotriva bolilor pulmonare foarte grave cauzate de poluare, informeaza…

O noua arie speciala de conservare in județul Alba, desemnata alaturi de alte 10 din țara

18:00, 21.02.2024 - O noua arie speciala de conservare in județul Alba, desemnata alaturi de alte 10 din țara O noua arie speciala de conservare in județul Alba, desemnata alaturi de alte 10 din țara Situl de importanța comunitara Raul Tarnava Mare intre Copșa Mica și Mihalț a fost desemnat arie speciala de conservare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?