Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calendar ortodox, marți, 8 decembrie! Creștinii sărbătoresc un sfânt important! Ce rugăciune trebuie să rostești astăzi!

Publicat:

Ziua de marți, 8 decembrie, reprezinta un mare motiv de bucurie pentru creștini. In fiecare an, la aceasta data, este sarbatorit , potrivit calendarului ortodox. Iata ce rugaciune trebuie sa rostești astazi ca sa-ți mearga bine!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „Sa traim cu bucurie, iubire și speranța ca binele invinge. Hristos a inviat!”. Maia Sandu i-a felicitat pe crestinii care sarbatoresc Pastele

09:40, 05.05.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru creștinii care sarbatoresc astazi Paștele. „Sa traim Paștele cu bucurie și iubire. Și cu speranța ca binele invinge. Hristos a inviat!”, a scris președinta pe rețele.

Ce nume se sarbatoresc de Sfantul Gheorghe. Lista completa a numelor care iși serbeaza onomastica

12:55, 22.04.2024 - Creștinii ortodocși sarbatoresc Sfantul Gheorghe pe 23 aprilie in fiecare an, in saptamana de dinaintea Floriilor. Iata ce nume iși serbeaza ziua de nume cu ocazia acestei sarbatori religioase.

Creștinii ortodocși de stil vechi sarbatoresc Buna Vestire: Tradiții și obiceiuri in acesta sarbatoare sfanta

09:55, 07.04.2024 - Creștinii ortodocși de stil vechi sarbatoresc astazi Buna Vestire, cunoscuta in popor și sub numele de Blagoveștenie. Sarbatoarea este marcata de calendarul creștin pe data de 7 aprilie a fiecarui an și este dedicata Maicii Domnului.

Ce sarbatoresc crestinii ortodocsi astazi, 6 aprilie 2024

09:45, 06.04.2024 - Sfantul Eutihie, patriarhul Constantinopolului. Sfantul Eutihie s a nascut in Frigia din parinti crestini. Potrivit Sfintilor Parinti, pe cand Eutihie era copil si se juca cu altii de varsta lui, jocul lor a fost acela de a scrie fiecare pe un zid numele lui, iar alaturi ceea ce vor fi ei in viata.…

Calendar ortodox, 29 martie 2024 - Sfantul Sfințit Mucenic Marcu. Ce rugaciune e bine sa rostești astazi. Se spune ca aduce armonie in familie

09:50, 29.03.2024 - In fiecare an pe data de 29 martie 2024, in Calendarul ortodox, este sarbatorit Sfantul Mucenic Marcu, Episcopul Aretuselor, ce a fost ucis de catre pagani pentru credința sa fața de Dumnezeu. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi. Se spune ca aduce armonie in familie.

Ce praznuiesc astazi crestinii ortodocsi, in calendarul ortodox pe 26 martie 2024?

08:30, 26.03.2024 - Soborul Sfantului Arhanghel Gavriil. Sfantul Gavriil este cel care a adus vestea cea buna Fecioarei Maria; el este cel care a vestit taina cea din veac ascunsa"; el este vestitorul Intruparii Fiului lui Dumnezeu.Sfantul Gavriil este unul dintre cei sapte ingeri de mare sfat care stau inaintea Tronului…

Rugaciune catre Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Este sarbatoare cu cruce neagra in calendarul ortodox

09:31, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, este o rabatoare importanta pentru creștinii ortodocși. Sunt celebrați Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Este sarbatoare cu cruce neagra in calendarul ortodox. Iata ce rugaciune trebuie sa rostești in aceasta zi sfanta!

Calendar Ortodox, 5 martie - Sfantul Mucenic Conon din Isauria. Rugaciunea pe care e bine sa o rostești in aceasta zi sfanta

01:55, 05.03.2024 - Astazi, pe data de 5 martie, este sarbatoare importanta in calendarul ortodox. Creștinii ortodocși il sarbatoresc pe Sfantul Mucenic Conon din Isauria. Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi sfanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?