Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calculează numerograma zilei tale de naştere

Publicat:

Data de nastere ascunde trei numere importante pentru destinul tau: numarul zilei in care te-ai nascut, numarul lunii si cel al anului. Ele se calculeaza simplu, adunand cifrele pana cand ramane una singura. In cazul lunilor octombrie, noiembrie si decembrie, numerele lor sunt 1, 2 si, respectiv, 3. Iata un exemplu:

Daca esti nascuta pe 18 august 1973 –

Numarul zilei este 9 (1+ 8 = 9)

Numarul lunii este 8

Numarul anului este 2 (1 + 9 + 7 + 3 = 20; 2 + 0 = 2)

Calculeaza numarul esențial al vieții

Cele trei numere de mai sus sunt elementele esentiale ale…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Impactul inflației in economiile personale. Cum sa te protejezi

13:41, 16.06.2024 - Inflația și economiile personale Odata cu creșterea inflației cresc și ingrijorarile romanilor fața de finanțele lor. Iata o serie de sfaturi de la analiști economici despre cum sa-ți protejezi bugetul . Recomandari pentru romanii care vor sa-și salveze bugetul de inflație – Fa-ți bugetul personal:…

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii pot avea probleme in cuplu

07:25, 20.04.2024 - Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii pot avea probleme in cupluHoroscopul zilei de 21 aprilie 2024 spune ca Racii se pot confrunta cu probleme in relația de cuplu, dar este doar ceva temporar. Daca in ultimul timp ai lucrat mult, astrele iți recomanda sa-ți iei partenerul de mana și sa aveți…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Rusia vrea sa infiinteze un minister pentru „educația patriotica” a tinerilor

12:06, 09.04.2024 - Autoritațile ruse discuta despre crearea unui nou minister care se va ocupa de politica pentru tineret și de educația patriotica. Acesta poate aparea dupa investirea președintelui rus Vladimir Putin in noul sau mandat, pe 7 mai, au declarat patru surse apropiate de administrația prezidențiala pentru…

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

In ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Care este secretul

07:50, 19.03.2024 - Specialiștii au dezvaluit in ce moment al zilei este recomandat sa bei cafea neagra ca sa slabești. Acest truc simplu te va ajuta sa pierzi in greutate și sa ai silueta mult visata. Pare greu de crezut, dar studiile au aratat ca momentul in care alegi sa servești cafeaua este extrem de important.…


Ce parere ai despre aceasta stire?