Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câinii latră, ursul trece! Ce face Adelina Pestrițu în timp ce prietenii spun că a fost înșelată de Speak

Publicat:

Adelina Petrițu nu pleaca urechea la vorbele care circula zilele astea referitoare la relația ei cu Speak. Brunetei pare sa nici nu-i pese de faptul ca prietenii susțin ca Speak a înșelat-o și pare ca trece cu zâmbetul pe buze peste așa-zisa desparțire de artist.

Adelina Pestrițu nu pleaca urechea la zvonurile care circula în presa mondena și nici la comentariile prietenilor virtuali care spun ca s-ar fi desparțit de Speak din cauza ca acesta ar fi înșelat-o.

Bruneta își canalizeaza energia pe sala, unde merge zilnic în ultima perioada. Mai…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primul jucator care pleaca de la FCSB! Confirmarea oficiala a clubului: „Are oferte foarte bune, noi nu le puteam egala”

21:01, 18.05.2024 - Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvaluit intr-o ediție speciala a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” ca Ovidiu Popescu este singurul fotbalist care va pleca de la campioana Romaniei in aceasta pauza de vara. Dupa 8 sezoane, Ovidiu Popescu va pleca de la FCSB. In…

Un tanar și-a anunțat prietenii din Pitești ca „pleaca pe munte”. Nu se mai știe nimic de el de aproape o saptamana

16:51, 20.04.2024 - Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unui tanar care a plecat in urma cu 6 zile din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca „pleaca pe munte”. De atunci nu se mai stie nimic despre el.

De ce Europa nu mai pleaca urechea la pretențiile lui Zelenski

15:55, 14.04.2024 - Capitalele europene au respins cererile Kievului de a trimite sistemele lor de aparare aeriana in Ucraina. Problema este ca presiunile lui Volodimir Zelenski  devin poveri pentru complexul militar al Uniunii Europene. Ucraina are nevoie urgenta de provizii de aparare antiaeriana pentru a se proteja…

VIDEO SuperLiga: Dinamo, rateaza in prelungiri victoria cu Petrolul – „Cainii”, pe loc de retrogradare directa

22:40, 01.04.2024 - In ultima partida a rundei a doua din play-out-ul SuperLigii, Dinamo a remizat dramatic, scor 1-1, in fața celor de la Petrolul Ploiești. Trupa lui Zeljko Kopic ramane pe loc de retrogradare ridrecta.

Marius Șumudica pleaca la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee”

13:41, 20.03.2024 - In studioul GSP, prezent pentru o ediție speciala a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, antrenorul Marius Șumudica (53 de ani) a dezvaluit ca va pleca in zona Golfului pentru a negocia posibilitatea de a prelua o noua echipa. Liber de contract din 6 martie 2024, Marius Șumudica vrea sa antreneze din nou…

Amendat pentru ca și-a abandonat cainii

15:30, 16.03.2024 - O femeie din comuna Benesat a alertat poliția cu privire la faptul ca in data de 9 martie o persoana necunoscuta și-a abandonat doi caței pe malul unei vai din localitate. In urma verificarilor efectuate, oamenii legii in colaborare cu reprezentanți ai Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat…

De ce nu e bine sa iți trezești cainele brusc. Ce metode blande sa adopți

08:45, 28.02.2024 - Cainii pot fi considerați cei mai buni prieteni ai omului și ne pot face viața mult mai frumoasa. Dau dovada de multa iubire și sunt mereu alaturi de tine in situațiile grele. Pentru a avea cat mai multa grija de ele, este recomndat sa fii atent la nevoile lor, chiar și atunci cand dorm.

Berlinala 74, Ursul (de Aur) pleaca in Africa

07:50, 25.02.2024 - Ceremonia de final pentru ediția 2024, dar și pentru cei care au pastorit-o 4 ani, a inceput cu o discuție cu prezentatoarea, pe canapea, ceea ce firește ca ducea cu gandul la divanul lui Freud.


Ce parere ai despre aceasta stire?