Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadourile ideale de Sărbători, pe care le poţi cumpăra de la afacerile locale

Publicat:

Fie ca vorbim despre un vin bun, un articol de vestimentatie sau un obiect personalizat, toate pot fi cumparate de la afaceri locale, de pe strada ta. Expertii consultati de „Adevarul” va dau cateva sfaturi in acest sens.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre carnea preparata la gratar. Ce trebuie sa cunoasca cei care consuma frigarui

12:40, 12.06.2024 - A inceput sezonul gratarelor și a ieșirilor la iarba verde, insa pe langa bucuria de a gati in aer liber, este important sa conștientizam riscurile asociate procesului de ardere. Potrivit specialiștilor, carnea preparata pe gratar poate avea consecințe grave asupra sanatații noastre. Aceasta conține…

Rezultate alegeri locale 2024. Prima intalnire a Coaliției dupa alegeri. Ce au decis Ciolacu și Ciuca SURSE

15:51, 11.06.2024 - Potrivit surselor Adevarul, liderii Coaliției au decis ca atat la Consiliul General al Capitalei cat și in țara, unde PSD și PNL au avut candidați comuni, sa formeze impreuna majoritați sau sa fie baza pentru crearea unor majoritați.

Alegeri locale 2024. Care este atmosfera de la sediile de campanie ale lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

20:55, 09.06.2024 - Inainte cu cateva ore de finalizarea alegerilor locale 2024 pentru Primaria Capitalei, reporterii „Adevarul” au fost la sediile de campanie ale celor doi principali candidați, Nicușor Dan și respectiv Gabriela Firea, pentru a lua pulsul atmosferei din cele doua locuri.

Rezultate parțiale ale alegerilor locale inainte de inchiderea urnelor: Cine are cele mai mari șanse la Primaria Capitalei

20:15, 09.06.2024 - Nicușor Dan ar fi primit voturile a 38% din electoratul care a votat pana la ora 18.00, fiind urmat de Gabriela Firea, cu 24%. Cristian Popescu Piedone și Sebastian Burduja ar fi fost votați de cate 15% dintre alegatori, potrivit informațiilor Adevarul.

REPORTAJ | Alegeri locale 2024. Votant din cartierul ce nu a avut 40 de ani apa, canalizare și gaze: „Bag o bere și dup-aia votez”

19:31, 09.06.2024 - La alegerile locale 2024, „Adevarul” a mers in Colonia ACH, un cartier de la marginea Pitestiului, aflat chiar langa centura orasului si langa mall, ignorat aproape patru decenii de autoritati. Cartierul, unde locuiesc 136 de familii, are de doar doi ani asfalt, apa curenta, canalizare si gaze.

Ce s-ar intampla daca unul dintre candidații la locale s-ar retrage

06:05, 07.06.2024 - Dupa ce s-a vehiculat o posibila retragere a lui Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primaria Generala a Capitalei, fapt infirmat oficial de edilul Sectorului 5, șeful Autoritatii Electorale Permanente (AEP) a explicat pentru „Adevarul” ce consecințe ar avea un astfel de demers.

Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sarbatori. De ce se spune ca ascunde cadourile

18:05, 04.05.2024 - Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sarbatori. De ce se spune ca ascunde cadourile Iepurașul de Paște este unul dintre simbolurile acestei sarbatori de primavara, dincolo de semnificațiile religioase ale acesteia. Traditia indragitului Iepuras de Paste isi are originile…

Noutate pe piața muncii: orice roman poate angaja legal personal pentru activitațile casnice. Cum putem angaja menajere

06:06, 25.04.2024 - Persoanele fizice vor putea angaja și plati legal personal care desfașoara activitați ocazionale in gospodarie, precum menajerele sau gradinarii. Experții consultați de „Adevarul“ susțin insa ca demersul este sortit eșecului.


Ce parere ai despre aceasta stire?