Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Bistriţa. Ar putea fi al celui care şi-a ucis soţia

Publicat:

Cadavrul unui barbat, care se presupune ca ar fi al celui care si-a ucis sotia in urma cu doua saptamani, a fost gasit, marti, de pompierii din cadrul ISU Bacau. Crima s-a produs in seara zilei de 21 ianuarie 2020, atunci cand un barbat a sesizat la 112 ca prietenul sau l-a sunat si i-a povestit ca si-a ucis sotia si ca se va sinucide sarind in raul Bistrita, in zona podului din cartierul Serbanesti a municipiului Bacau. Fortele de ordine ajunse la (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sabaoani- un barbat s-a aruncat in fața trenului

12:40, 05.05.2024 - La data de 4 mai a.c., in jurul orei 05:20, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, in localitatea Sabaoani. In urma cercetarilor efectuate de polițiști a rezultat ca trenul Regio, care circula pe ruta Bacau- Iași,…

Firme „fantoma” in Salaj

18:25, 23.04.2024 - La data de 23 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Salaj, cu sprijinul polițiștilor Serviciilor de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Cluj, Mureș, Bihor, Botoșani, Bacau…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

FOTO Accident pe șoseaua de centura: cum a pațit-o un șofer pentru ca celui din fața sa nu ii mergeau stopurile

12:50, 29.02.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident pe șoseaua de centura, in urma caruia un barbat de 53 de ani a ajuns la spital. Cel care a cauzat accidentul nu a vazut ca șoferul din fața oprește, acestuia nefuncționandu-i stopurile. Accidentul a avut loc pe șoseaua de centura a municipiului. Din primele…

IPJ Bacau: Barbat ajuns in arest dupa ce si-ar fi agresat fratele

15:46, 13.02.2024 - Nr. 43 din 13 februarie 2024 BULETIN DE PRESA Barbat ajuns in arest dupa ce si ar fi agresat fratele La data de 12 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Buhusi au retinut pentru 24 de ore, un barbat de 60 de ani, banuit de comiterea infractiunii de violenta in familie. Cel in cauza…


Ce parere ai despre aceasta stire?