Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bustul muzicologului Sabin Dragoi va fi dezvelit in curtea unei biserici din Timisoara

Publicat:

Poate știați, alții nu, dar și in curtea unei biserici din Timișoara exista o alee a personalitaților. Ei bine, aici, la finalul acestei saptamani, se va dezveli bustul muzicologului .

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul documentar „Biserici de lemn din Romania” va fi proiectat la Cinema Victoria

14:55, 13.04.2024 - Biserici de lemn din Banat și Oltenia, adevarate capodopere arhitecturale, pot fi vazut intr-un documentar realizat de o echipa independenta, ce va fi proiectat miercuri, 17 aprilie, de la ora 20, la Cinema Victoria din Timișoara.

Familie din Cluj, terorizata de trei barbați care au incendiat mașina și un corp de mobilier in curtea casei

14:25, 10.04.2024 - Trei barbați, cu varste cuprinse intre 22 și 38 de ani, din municipiul Timișoara și din municipiul Campia Turzii, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

Alerta in Timișoara. Nivel crescut de radiații in curtea Institutului de Igiena al Direcției de Sanatate Publica

19:00, 21.02.2024 - Un nivelul crescut de radiații s-a inregistrat, astazi, in curtea Institutului de Igiena al Direcției de Sanatate Publica Timiș, situat pe strada Victor Babeș din Timișoara, au anunțat Poliția și ISU Timiș.

Alerta de radiații in Timișoara, in curtea unei instituții publice. In apropiere se afla blocuri de locuințe și o maternitate: "Materialul radioactiv..."

18:06, 21.02.2024 - E alerta in Timișoara dupa ce, in curtea unei instituții publice, au fost inregistrate valori ale radiațiilor care depașesc limita admisa. In apropiere se afla blocuri de locuințe și o maternitate.

Alerta de radiatii in curtea Institutului de Igiena al DSP Timiș. Poliția face cercetari

17:50, 21.02.2024 - Un test de radiații a aratat ca nivelul a crescut in curtea Institutului de Igiena al Direcției de Sanatate Publica Timiș, situat pe strada Victor Babeș din Timișoara, au anunțat Poliția și ISU Timiș.„Materialul radioactiv se afla in curtea Laboratorului de Igiena a Radiațiilor de pe strada Victor Babeș…

Alerta in Timișoara: radiații in curtea unei instituții publice

17:16, 21.02.2024 -  Echipajul CBRN din cadrul Detasamentului 1 Timisoara face, miercuri, masuratori, dupa ce a fost semnalata prezenta radiatiilor radiologice intr-o zona din oras.  ”Materialul radioactiv se afla in curtea Laboratorului de Igiena a Radiatiilor de pe strada Victor Babes din Timisoara. Cercetarea radiologica…

Soclu nepotrivit pentru bustul lui Brancuși din Timișoara. Se cere inlocuirea lui. „Nu-l reprezinta pe artist“ FOTO

20:06, 19.02.2024 - Artistul vizual Mihai Donici propune inlocuirea soclului pe care se afla bustul lui Brancuși de langa Facultatea de Arte din Timișoara. Monumenul a fost amplasat in 2012, la inițiativa Asociației Fiii Gorjului din Banat care a donat lucrarea Universitații de Vest.


Ce parere ai despre aceasta stire?