Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Burlacul - Destăinuiri, episodul 8. Ce a spus Andi Constantin despre Kubra, concurenta pe care a eliminat-o

Publicat:

l-a avut invitat in episodul 8 din seria Burlacul - Destainuri, pe bunul sau prieten, Matei, absolvent al Școlii Superioare de Aviație Civila. Cei doi au comentat impreuna cele mai interesante momente dintr-o ediție a show-ului. Burlacul - Destainuri e difuzat in exclusivitate pe .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lacramioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, in lacrimi! De ce s-a suparat concurenta: „Mult stres...” / VIDEO

21:45, 30.04.2024 - Episodul 19 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din data de 30 aprilie 2024, a adus multe tensiuni și emoții in emisiune. Lacramioara, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, in lacrimi! Iata de ce s-a suparat concurenta!

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite, iar proba individuala a eliminat o concurenta in tunica roz

15:55, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Ce face și cum arata acum Ana Bene, caștigatoarea de la Burlacul sezonul 6. Cu ce se ocupa tanara aleasa de Andi Constantin

11:30, 05.04.2024 - Ana Bene, caștigatoarea sezonului 6 Burlacul, s-a retras din luminile reflectoarelor odata cu Finala emisiunii. Tanara a decis sa iși traiasca viața departe de ochii curioșilor. Iata cum arata acum și cu ce se ocupa.

Verdict in duelul Mitrița vs Florinel Coman: „Postul de aripa stanga are cea mai mare concurenta la naționala. Mie mi se pare ca are un plus fața de celalalt in momentul acesta”

09:45, 17.03.2024 - Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Razvan Burleanu și un apropiat al naționalei, a vorbit despre șansele lui Alex Mitrița de a prinde lotul pentru Euro 2024. Autorul unui gol sambata seara, la 2-1 cu CFR Cluj, Alexandru Mitrița spera in continuare sa prinda lotul Romaniei pentru Euro 2024.…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Care este cea mai mare frica a Ilonei Brezoianu! Detalii neștiute despre concurenta de la Te Cunosc de Undeva / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Ilona Brezoianu și-a deschis sufletul in fața reporterului Spynews.ro și a dezvaluit care este ce mai mare frica a ei, dar și cum reușește sa traiasca cu aceasta. Partenera lu Florin Ristei, de la Te Cunosc de Undeva, vorbește și despre presiunea concursului.

Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea sa aiba concurența: „Aveam mare incredere in el. Are o mare problema”

22:20, 08.02.2024 - Mihai Stoica, presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a facut dezvaluiri de culise despre atacantul Ianis Stoica (21 de ani), cel care zilele trecute a incheiat raporturile contractuale cu echipa lui Gigi Becali și a semnat cu Hermannstadt. Ianis Stoica a fost imprumutat in prima jumatate…


Ce parere ai despre aceasta stire?