Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulimia, boala distrugătoare strâns legată de lipsa de încredere. Cum satisface mâncatul excesiv nevoia de iubire - explicaţia specialiştilor

Publicat:

Lipsa de incredere in sine si a cunoasterii valorii personale duce in timp la acumularea unor frustrari si complexe ce afecteaza calitatea vietii oricarei persoane. Odata instalate, acestea ne vor controla la nivel inconstient si nu ne vor permite sa ne atingem potentialul maxim.

In cazul adolescentelor, revistele de moda reusesc sa le transmita o imagine de sine deformata. Tinerele alearga dupa o perfectiune greu de atins, iar tragedia intervine atunci cand neacceptarea propriul fizic, cu defectele lui, duce la dezvoltarea unor tulburari precum bulimia si anorexia

Obezitatea,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recomandarile specialiștilor pentru persoanele alergice la puful de plop

13:10, 23.05.2024 - Puful de plop a invadat strazile si curtile Capitalei. Persoanele alergice au de suferit mult in aceasta perioada. Chiar și așa, și cei care nu sufera de alergii sezoniere susțin ca municipalitatea ar trebui sa opteze pentru alte specii de arbori, deoarece puful este extrem de deranjant. Potrivit medicilor…

Cele 5 emoții care ne provoaca boli fizice. Cheia pentru a descoperi cum corpul nostru raspunde la stres

10:41, 17.05.2024 - In opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, in cazul in care acumularea de emotii depaseste pragul de suportabilitate, aceste descarcari emotionale ajung pana in planul fizic si incep sa se manifeste tot felul de afectiuni ale corpului, de la cele mai usoare pana la boli foarte grave. Gravitatea bolii…

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…

Guvernul a aprobat o alta varianta a „taxei pe boala”. Categoriile de bolnavi care sunt excluși

10:35, 12.04.2024 - B1.ro Impozitarea de 10% va fi perceputa in cazul concediilor medicale pentru bolile obișnuite, carantina și reducerea cu un sfert a duratei normale de lucru, a transmis purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin. Persoanele excluse de la „taxa pe boala” Guvernul a adoptat in ședința de…

Presedintele CNAS susține ca romanii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați, de la 1 iulie

10:35, 11.04.2024 - Persoanele neasigurate vor avea aceleasi drepturi ca si persoanele asigurate, incepand cu data de 1 iulie, potrivit șefei Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Valeria Herdea.Valeria Herdea a declarat ca se doreste semnarea unui nou contract-cadru care va avea o serie de modificari, dar „nu…

Tusea compulsiva – ce este, simptome și tratament

17:45, 09.04.2024 - Tusea compulsiva, cunoscuta in popor adesea și sub termenul de tuse magareasca, este boala infecțioasa ce poate aparea la toate varstele, care poate afecta plamanii și caile respiratorii. Iata care sunt simptomele, și ce forme de tratament exista pentru tuse compulsiva!Tusea compulsiva poate avea o…

Credem ca va intereseaza: Persoanele fizice si juridice se pot inscrie in ­programele Rabla Clasic si Rabla Plus

00:05, 20.03.2024 - Persoanele fizice se pot adresa producatorilor validati in vederea indeplinirii formalitatilor de inscriere in cadrul Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus – care a demarat de ieri, iar persoanele juridice pot incarca in aplicatia informatica documentele necesare participarii in cadrul celor doua programe.…

Rata obezitații la copii și adolescenți a crescut de 5 ori in 30 de ani. Care sunt țarile cele mai afectate

19:10, 02.03.2024 - Mai mult de un miliard de oameni din intreaga lume sunt considerați obezi, ceea ce crește riscul unor probleme grave de sanatate, iar obezitatea la tinerii sub 19 ani a crescut de aproape 5 ori in perioada 1990-2022, potrivit unui studiu realizat de revista medicala Lancet, estimarilor Organizației…


Ce parere ai despre aceasta stire?