Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulgaria cere Turciei să oprească ofensiva militară împotriva kurzilor din Siria

Publicat:

Bulgaria a transmis marti Turciei vecine sa isi opreasca ofensiva militara din nord-estul Siriei, spunand ca violenta ar putea duce la cresterea numarului de migranti care trec frontiera si la amplificarea riscului unei crize umanitare, relateaza Reuters, transmite Agerpres .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Iranul pare sa se teama de Israel - Ce se intampla cu prezența militara in Siria

17:16, 24.04.2024 - Iranul, aliat regional al Siriei, si-a redus puternic prezenta militara in aceasta tara in care este vizata de loviturile aeriene tot mai intense imputate Israelului, au declarat miercuri pentru AFP o sursa apropiata de Hezbollah si un ONG, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Iranul promite sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damasc pentru care acuza Israelul. „Aceasta crima lașa nu va ramane fara raspuns”

11:50, 02.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a afirmat marți, 2 aprilie, ca Teheranul va raspunde la presupusul atac israelian asupra consulatului sau din capitala Siriei in care au fost uciși șapte militari iranieni, relateaza Reuters.„Dupa ce nu a reușit sa distruga voința frontului de rezistența, regimul sionist…

La un pas de un conflict internațional! Israelul a bombardat consulatul Iranului din Siria

19:45, 01.04.2024 - Israel a atacat, luni, cladirea Consulatului Iranului din capitala Siriei, Damasc. In acest raid aerian al Israelului, in capitala Siriei, Damasc, a murit liderului Garzilor Revolutionare ale Iranului, Mohammad Reza Zahedi. Ambasadorul Iranului nu a fost ranit in urma atacului din Siria.O sursa de securitate…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

China cere Israelului sa opreasca „cat mai repede” ofensiva militara asupra regiunii Rafah 

12:00, 13.02.2024 - China a indemnat, marti, Israelul sa puna capat „cat mai repede” operatiunii sale militare de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, pentru „a impiedica o catastrofa umanitara si mai grava”, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Reacția Pentagonului dupa atacurile din Irak și Siria

06:01, 06.02.2024 - Pentagonul a aratat, luni, ca nu are cunoștința de niciun iranian ucis in recentele atacuri americane impotriva unor ținte legate de Iran in Irak și Siria, relateaza Reuters, citat de Mediafax.Statele Unite au lansat vineri atacuri aeriene in Irak și Siria impotriva a peste 85 de ținte legate de…


Ce parere ai despre aceasta stire?