Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears face dezvăluiri teribile despre mama ei: 'Mi-a distrus viaţa pe furiş'

Publicat:

Cantareata americana a scris, marti, ca o invinuieste pe mama ei pentru tutela care i-a controlat viata timp de 13 ani, relateaza BBC.

Din 2008, tatal vedetei a fost figura publica a aranjamentelor legale, ceea ce inseamna ca artista a avut foarte putine de spus privitor la finantele si viata sa privata.

Intr-o postare pe Instagram, acum stearsa, ea a spus ca a fost ideea mamei ei, . „Ce nu stiu oamenii este ca mama mea este cea care i-a dat ideea. Nu voi primi vreodata inapoi acei ani... mi-a distrus viata pe furis”.

Ea a continuat: „Stii exact…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misha Miller, cantareața ”curtata” de fiul lui David Beckham, face dezvaluiri din viața amoroasa. Cu cine se iubește de opt ani

14:30, 31.05.2024 - Misha Miller, cantareața de peste Prut despre care se spunea ca l-ar fi ”pus pe jar” pe fiul lui David Beckham, a facut dezvaluiri despre viața personala și a dat detalii despre iubitul ei. Iata ce a dezvaluit despre iubitul ei!

Anunțul facut de Gina Pistol la doi ani de cand a renunțat la televiziune: „Am o viața foarte agitata, dar mi se intampla foarte multe lucruri mișto”

12:10, 31.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente dezvaluiri facute pe rețelele de socializare. Cu bucurie, soția lui Smiley le-a dezvaluit fanilor ca lucruri importante au loc in viața ei. In urma cu aproximativ doi ani de zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia…

Star Matinal. Alessia, pregatita sa imbrace rochia de mireasa? Cantareața, dezvaluiri din viața personala: „Va fi un norocos” / VIDEO

11:36, 20.05.2024 - Alessia este pregatita pentru un pas important in viața sa. Cantareața a avut parte de momente dificile pe planul amoros, iar nu refuza ideea de a purta rochia de mireasa, alaturi de barbatul care ii va da lumea peste cap.

Dezvaluiri ale campionului de la ATP Madrid: „Sunt plin de medicamente, nu m-am simțit atat de rau in viața mea”

11:15, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica.

Știrile Antena Stars. Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Abia il așteptam”. Dezvaluiri despre cel mai important pas din viața ei / VIDEO

16:45, 26.03.2024 - Roxana Nemeș este pregatita sa treaca la un alt nivel alaturi de soțul ei. Vedeta din showbiz-ul de la noi a pregatit deja camera bebelușului. Iata ce dezvaluiri a facut cantareața despre cel mai important pas din viața ei!

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea prin care a trecut timp de 14 ani din cauza fiului ei: „Am ajuns sa sun la 112”

10:55, 11.03.2024 - Eugenia Șerban a trait timp de 14 ani un adevarat chin din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a fost terorizata, amenințata, injurata și umilita de propriul copil.Invitata la podcastul Marei Banica, Eugenia Șerban a facut dezvaluiri de-a dreptul șocante despre fiul ei. Lorans Fawz…

Ariana Grande, printre vedetele prost imbracate de la Oscar 2024. Criticii de moda nu i-au laudat ținuta excentrica, „ca o cuvertura”

09:20, 11.03.2024 - Ariana Grande a atras atenția cu apariția ei la decernarea Premiilor Oscar 2024, de la Dolby Theatre din Los Angeles. In varsta de 30 de ani, ea nu a fost laudata de criticii de moda pentru alegerea ei vestimentara, dimpotriva, a intrat in topul vedetelor prost imbracate. Cantareața și actrița Ariana…


Ce parere ai despre aceasta stire?