Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigitte Sfăt este în căutare de menajeră iscusită, care să nu o dezamăgească: ”Ce fac eu două luni și ceva?” / VIDEO

Publicat:

Parca toate ghinioanele o vizeaza pe in ultimul timp. Dupa ce s-a desparțit din nou de , in cele mai grele momente a lasat-o și menajera de izbeliște. Bruneta a recunoscut ca singurele persoane care ii sunt alaturi indiferent de situație sunt Geo, cainele rasfațat al familiei și Sara, fiica ei. Acum, Brigitte este in cautarea unei menajere iscusite, care sa nu o dezamageasca!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Oana Zavoranu, chemata la Curtea de Apel București! Bruneta a fost insoțita de Alex Ashraf: ”Dumnezeu nu doarme” / VIDEO

14:45, 17.05.2024 - Oana Zavoranu a ajuns, din nou, la Curtea de Apel București! A venit insoțita de Alex Ashraf și au plecat amandoi cu zambetul pe buze! Iata ce mesaj a transmis bruneta, dupa ce a fost informata ca partea civila din dosarul in care este implicata a devenit inculpat.

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Star Matinal. Larisa Udila iși amana nunta! De ce este nevoita sa ia aceasta decizie: ”Mi-aș fi dorit...” / VIDEO

09:10, 16.04.2024 - Larisa Udila a așteptat cu nerabdare ziua in care se va casatori, dar se pare ca trebuie sa mai aiba rabdare. Bruneta și-a amanat nunta, care trebuia sa aiba loc anul acesta. Deși nu și-a dorit sa ia aceasta decizie, Larisa Udila s-a resemnat și lasa lucrurile sa se intample de la sine. Iata ce s-a…

Star Matinal. Ce s-a intamplat in sala de judecata, in procesul Oanei Zavoranu. Suma colosala la care s-ar ridica prejudiciul: "Acum ca e clinica inchisa..." / VIDEO

08:55, 26.03.2024 - Detalii din sala de judecata. Ce s-a intamplat in spatele ușilor inchise in timpul procesului Oanei Zavoranu. Bruneta a facut declarații dure la ieșire. Pe cine vrea sa traga la raspundere și la ce valoare s-ar ridica prejudiciul.

Cea mai cocheta pensionara din Vaslui s-a suparat pe autoritați: sta la un Adapost de Noapte, dar nu e lasata sa-și angajeze o… menajera!

01:35, 08.03.2024 - CONTROVERSA… Suparare la Adapostul de Noapte din municipiul Vaslui, acolo unde Geta Balan, un personaj feminin pitoresc, imposibil de trecut cu vederea pe strazile din oraș, locuiește de trei ani. Femeia in varsta de 70 de ani, pensionara și fara o locuința proprie, ocupa una din incaperile locației,…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?