Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigitte Pastramă, surpriză romantică pentru soțul ei, de ziua lui de naștere. Florin Pastramă a împlinit 44 de ani / FOTO

Publicat:

Zi speciala pentru soțul ! iși sarbatorește ziua de naștere, iar partenerul vedetei a implinit varsta de 44 de ani. a fost sarbatorit de soția lui in Dubai, iar i-a facut o surpriza romantica. Iata cum l-a surprins!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Ce a facut o fosta profesoara cu moștenirea surpriza de 1 miliard dolari de la soțul decedat. „Mi-a spus sa fac ce cred cu ei”

09:06, 27.02.2024 - O fosta profesoara a Facultatii de Medicina Albert Einstein a donat un miliard de dolari acestei scoli din orasul New York, pentru achitarea taxelor scolare ale tuturor studentilor, a anuntat luni institutia de invatamant. Donația facuta de Dr. Ruth Gottesman este cel mai substantial dar de acest fel…

Haziran iși sarbatorește ziua de naștere! In ce loc special a dus-o soțul ei, Luis Gabriel: „Iubirea mea...” / VIDEO

15:50, 12.02.2024 - Este o zi frumoasa pentru Luis Gabriel și asta pentru ca soția lui, Haziran, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele a dus-o pe partenera lui de viața intr-un loc special. Iata unde au ieșit cei doi soți!

Alina Petre și Bogdan Vasiliu implinesc un an de relație! Soțul vedetei i-a pregatit o surpriza romantica! / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Este o zi importanta in showbiz-ul romanesc! Alina Petre și Bogdan Vasiliu implinesc un an de relație, iar soțul vedetei a surprins-o cu un cadou prin care a demonstrat cat de romantic este! Alina Petre este o femeie norocoasa și radiaza de fericire alaturi de soțul ei!

Star Matinal. Ce cadou i-a facut Gina Matache fiicei sale, Delia, de ziua ei de naștere. Artista a implinit 42 de ani și și-a dorit o aniversare diferita / VIDEO

14:00, 08.02.2024 - Delia Matache și-a dorit o astfel de aniversare, iar de mai bine de doi ani, obișnuiește sa urce pe scena. La fel s-a intamplat și aseara, asta pentru ca, ieri, pe 7 februarie, a implinit 42 de ani. Prezenta a fost și mama ei, Gina Matache.

Care a fost motivul pentru care Brigitte Pastrama a vrut sa se desparta de soțul ei, Florin Pastrama. Cum a dezamagit-o

17:25, 31.01.2024 - Brigitte Pastrama la scos la iveala motivul care a facut-o sa se gandeasca la desparțirea de soțul ei. Florin Pastrama a reușit sa o dezamageasca foarte tare, insa a avut puterea sa treaca peste.

Catalin Maruța a implinit 46 de ani: „Ultimul an a trecut cu o viteza uimitoare”. Ce surpriza i-a pregatit Andra

11:56, 29.01.2024 - Catalin Maruța, unul dintre cei mai indragiți prezentatori TV din Romania, a implinit 46 de ani pe 27 ianuarie. Andra a pus la cale o surpriza impresionanta pentru soțul ei și a reușit sa-l emoționeze.Catalin Maruța a avut parte de o aniversare așa cum nici nu iși imagina. Andra a pus la cale o surpriza…


Ce parere ai despre aceasta stire?