Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigitte Bardot mărturiseşte de ce nu şi-a văzut sora de mai bine de 20 de ani!

Publicat:

Retrasa pe proprietatea sa de la Saint-Tropez, actrita franceza de 85 de ani a trecut bine prin perioada izolarii. Un singur lucru i-a lipsit, dupa cum spune ea insasi: postasul, de la care primea vesti despre sora ei, Marie-Jeanne, pe care n-a mai vazut-o de peste 20 de ani!

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit designerul vedetelor

22:45, 12.04.2024 - Creatorul de moda italian Roberto Cavalli, designer al vedetelor timp de zeci de ani datorita pieilor sale de piton si imprimeurilor extravagante, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, a informat presa italiana. Agentia italiana ANSA a precizat ca designerul a murit la domiciliul sau din orasul natal…

Oprah Winfrey marturiseste ca, timp de 25 de ani, a fost umilita chiar de colegii de breasla | VIDEO

20:55, 19.03.2024 - Oprah Winfrey, celebra prezentatoare si moderatoare de emisiuni, a vorbit deschis despre rușinea pe care a trait-o ani intregi, in care a fost tinta comentariilor rautacioase in legatura cu greutatea ei.

Situație ciudata la Realitatea PLUS: Alexandra Pacuraru anunța ca 'a fost retrasa definitiv' de pe post (VIDEO)

23:20, 15.03.2024 - La Realitatea PLUS se intampla lucruri stranii. La o zi dupa ce pe site-ul televiziunii aparea un comunicat care anunța ca Alexandra Pacuraru se retrage temporar din televiziune, realitatea anunța ca decizia nu ii aparține și ca este vorba, cel mai probabil despre o retragere definitiva. „O surpriza…

Kate Middleton dezvaluie cine a modificat digital fotografia cu ea, retrasa de marile agentii de presa VIDEO

14:20, 11.03.2024 - Agenția naționala de știri din Marea Britanie a declarat ca a „cerut clarificari urgente cu privire la imaginea de la Palatul Kensington”, din cauza afirmațiilor ca a fost modificata digital.

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.

Mireasa. Andrada, pregatita sa se casatoreasca la 19 ani. Ce marturisește concurenta: ”Greul pe care il suporți...” / VIDEO

22:40, 15.02.2024 - Competiția Mireasa este o adevarata provocare pentru cei care vor sa iși gaseasca sufletul pereche. Andrada este pregatita sa se casatoreasca, deși are doar 19 ani, iar concurenții o considera destul de tanara. Ce detalii i-a marturisit aceasta colegei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?