Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit: Poziţia Marii Britanii Britanii în NATO rămâne neschimbată

Publicat:

Poziția Marii Britanii in NATO "va ramane neschimbata" dupa decizia de joi a cetațenilor acestei țari de a ieși din , a declarat vineri secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, , transmit DPA și Reuters, citate de

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Raza de speranța pentru Ucraina: Anunțul facut de NATO in privința sistemelor antiaeriene

10:35, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters, portivit Agerpres.

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

20:06, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in cadrul NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

19:35, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in NATO pentru trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

18:45, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Jens Stoltenberg afirma ca NATO „lucreaza” la trimiterea de rachete antiaeriene in Ucraina

20:11, 18.04.2024 - NATO lucreaza la trimiterea mai multor sisteme antiaeriene in Ucraina, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, ca raspuns la solicitarile de ajutor ale Kievului in fata raidurilor rusesti, relateaza Reuters.

Stoltenberg: Personal diplomatic rus, suspectat de spionaj, expulzat din sediul NATO

18:50, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Stoltenberg: NATO trebuie sa asigure un ajutor militar previzibil pe termen lung pentru Ucraina

15:05, 03.04.2024 - NATO trebuie sa fie capabila sa ofere asistenta "previzibila" pe termen lung Ucrainei in fata agresiunii ruse, a declarat miercuri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la Bruxelles, relateaza AFP si Reuters.

Ghinion major pentru Iohannis! Londra anunța ca are alt favorit in cursa pentru șefia NATO

16:20, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP. Rutte, care este considerat favorit sa preia postul de secretar general al…


Ce parere ai despre aceasta stire?