Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brenda din Beverly Hills are cancer în stadiul patru. Shannen Doherty, primele declarații: ”Boala a recidivat. Nu știu câte zile mai am!”

Publicat:

, actrița cunoscuta pentru rolul pe care l-a interpretat in serialul 90210, trece prin momente cumplite, intrucat cancerul i-a revenit, la trei ani de cand intrase in remisie. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boala lui Mihai Leu a recidivat. Marele sportiv este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Fundeni

11:20, 12.05.2024 - Mihai Leu duce o noua lupta, insa nu pe circuitul de raliu sau pe ringul de box, unde a obținut performanțe notabile pentru Romania. Sportivul... The post Boala lui Mihai Leu a recidivat. Marele sportiv este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Fundeni appeared first on Special Arad · ultimele…

Cum a aflat Iulia Albu ca fostul sot sufera de o boala cumplita. Mihai Albu, primele declaratii: „A fost iubita mea, m-a sprijnit in totalitate”

18:05, 10.05.2024 - Mihai Albu trece prin momente dificile, insa s-a putut bucura de sprijinul celor mai importante persoane din viața sa. Celebrul designer a facut primele declarații despre lupta grea pe care o duce și a facut și o marturisire neașteptata legata de fosta sa soție. Cum a aflat Iulia Albu ca fostul soț…

(video) „Mi-a scris ca a urcat, am sunat-o și mi-a inchis, apoi a deconectat telefonul” : Primele declarații ale Iubitului Anei, fata disparuta din Orhei

11:56, 17.04.2024 - Ion Mocanu, iubitul Anei, tanara de 19 ani din Orhei, disparuta de cinci zile, dupa ce a urcat intr-o mașina la o stație de așteptare din oraș, a facut primele declarații pentru Canal 5 despre ce a discutat cu fata, inainte ca aceasta sa dispara. Mai mult, tanarul a aratat ultimul mesaj al Anei in care…

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Exclusiv! Primele declarații ale Ioanei Basescu, dupa ce s-a spus ca ar suferi de o boala incurabila! Fiica fostului președinte se afla in Spania!

14:55, 22.02.2024 - Au trecut trei zile de cand in mass media au aparut informații conform careia Ioana Basescu ar suferi de cancer. BUGETUL.RO a reușit sa stea de vorba cu fiica fostului președinte, care a vorbit despre situația in care se afla in aceste momente.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE!

Primele declarații ale Prințului Harry despre boala Regelui Charles al III-lea. Care este starea de sanatate a monarhului britanic: „Nu este o prioritate mare”

18:55, 16.02.2024 - La inceputul lunii februarie 2024, un anunț a creat isterie in intreaga lume. Ei bine, potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata primele declarații ale Prințului Harry…


Ce parere ai despre aceasta stire?