Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Ministrul Sănătăţii şi Raed Arafat, anunţ important pentru români: Masca, obligatorie în zonele aglomerate

Publicat:

"S-a facut evaluarea fiecarui indice preyentat la nivelul fiecarui judet. Toate asptectele s-au lamurit acum si avem indicii corecti. Exista un trend ascendent si la nivel european. Trecand peste testele efectuate in ultimele zile avem azi peste 3.000 de cazuri raportate. S-a luat decizia prelungirii starii de urgneta cu inca 30 de zile.", a zis .

Masurile improtante stabilite de autoritatile romane in contextul explozie infectarii cu coronavirus:

- in orice zona aglomerata purtarea mastii va fi obligatorie, inclusiv in zone de asteptare, pietonale;

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru șoferi! „Cutia neagra”, obligatorie! La ce ajuta, de fapt

13:16, 20.04.2024 - O schimbare semnificativa se profileaza in lumea conducatorilor auto din Europa, deoarece autoritațile impun o noua regula obligatorie pentru toți șoferii: instalarea „cutiei negre” in vehicule.

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Anunț important despre armata obligatorie in Romania

17:05, 10.04.2024 - Klaus Iohannis a facut un anunț important cu privire la introducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Șeful statului spune ca, in acest moment, un astfel de proiect nu exista in discuție. In cadrul evenimentul „Romania-NATO, 20 de ani”, președintele a menționat ca Romania beneficiaza de cele…

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Sebastian Burduja, anunț important pentru romani! Ce se intampla cu plafonarea prețurilor la energie

23:20, 15.02.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat, joi, ca pretul plafonat la energie va fi mentinut pana in martie 2025, indiferent de varianta adoptata dupa aceasta data urmand „o evolutie treptata, transparenta si predictibil” pentru intreg lantul din piata in domeniu. „Dupa martie 2025, in functie…


Ce parere ai despre aceasta stire?