Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brazilianul Dani Alves va fi judecat pentru viol (tribunal)

Publicat:

Fotbalistul brazilian Dani Alves, acuzat de o tanara ca ar fi violat-o la finele lunii decembrie, fiind arestat din luna ianuarie, va fi judecat pentru agresiune sexuala, categorie penala care cuprinde violul in Spania, a confirmat, luni, tribunalul superior din Catalonia, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Data procesului nu a fost inca fixata, a precizat tribunalul, adaugand ca acuzatiile la adresa fostului fundas lateral al echipelor FC Barcelona si Paris Saint-Germain, vor fi aceleasi cu cele mentionate in ancheta, respectiv "un delict de agresiune sexuala".

CITESTE SI Tenis:

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dani Alves poate fi eliberat pe cauțiune / Suma stabilita de judecatorii din Spania

13:10, 20.03.2024 - Brazilianul Dani Alves, fost fotbalist al Barcelonei, poate fi eliberat condiționat din inchisoare pe o cauțiune de 1 milion de euro, dupa ce a executat aproximativ un sfert din pedeapsa de patru ani și jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona, potrivit Reuters.

O procesiune de rugaciuni pentru ploaie din Spania, intrerupta din cauza ploii

15:56, 11.03.2024 - Catolicii din Barcelona au decis sa apeleze la mila divina, in timpul unor zile de rugaciuni pentru ploaie, ingrijorati de seceta indelungata care a lovit Catalonia. Acestea au culminat, sambata, cu o procesiune care a fost intrerupta de cateva ori din cauza ploii, scrie News.ro. „A inceput sa ploua…

Acuzat de viol in Spania, Dani Alves va afla joi verdictul

16:46, 21.02.2024 - Acuzat de viol si incarcerat mai bine de un an ca masura preventiva, fostul jucator al echipelor FC Barcelona si PSG Dani Alves va afla joi verdictul, informeaza L'Equipe, potrivit news.ro Inalta Curte de Justitie din Catalonia a anuntat miercuri dimineata ca "toate partile din proces, inclusiv inculpatul",…


Ce parere ai despre aceasta stire?