Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bravissimo + Cezar Ouatu = combinaţia perfectă! Vocile s-au armonizat şi a ieşit o interpretare de excepţie: "A fost o deschidere de gală foarte frumoasă"

Publicat:

Cei noua magnifici din trupa Bravissimo au spart gheata si au deschis X Factor. Concurentii din echipa lui Brenciu au împartit emotiile cu , el fiind invitatul-surpriza care i-a sustinut.

Forta, concentrare, voci divine si o coregrafie pregatita cu mare atentie. Acestea au fost ingredientele "secrete" pe care le-au folosit artistii pe scena, iar rezultatul a fost pe masura.

"A fost o deschidere de gala foarte frumoasa. E prima oara când îl vad pe live", a marturisit .

Da like paginii…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmarește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai

16:50, 09.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

TIFF.23 incepe in forța cu o poveste despre razbunare marca Luc Besson

12:00, 07.05.2024 - Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiența cinematografica intensa și memorabila.

Program Formula 1™, Marele Premiu de la Miami. Urmarește al șaselea weekend de spectacol de pe circuit, 3 – 5 mai

12:30, 29.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Ciolacu, mesaj de forța, pe Facebook, pentru prefecți: Sa-și mențina ușa și ochii deschiși catre oameni!

10:10, 02.04.2024 - "In legatura permanenta cu oamenii si comunitatile locale, Institutia Prefectului are un rol esential pentru bunul mers al lucrurilor in plan local. Fie ca avem de gestionat situatii de urgenta, de pus in aplicare programe scolare, de asistenta sociala sau alte politici guvernamentale ori de pregatit…

Program Formula 1™, Marele Premiu al Japoniei. Urmarește al patrulea weekend de spectacol de pe circuit, 5 – 7 aprilie

12:25, 01.04.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Program Formula 2™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

11:41, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Spectacol de dansuri tradiționale grecești, vlahe, romanești, sasești și otomane, la Sala Patria

10:50, 14.03.2024 - Brasovenii sunt invitati la un spectacol de  dansuri tradiționale grecești, vlahe, romanești, sasești si otomane, la Sala Patria, cu ocazia Zilei Independenței Greciei. Dansuri tradiționale grecești, vlahe, romanești, sasești și chiar otomane, toate vor fi prezentate publicului brașovean, duminica,…

Forța artei: Un pacient canadian a vrut sa vada “Dune. Part Two”

08:55, 09.03.2024 - La inceputul lui ianuarie 2024, Josee Gagnon, directoarea unui hospice din Quebec, a scris pe Facebook ca vrea sa il contacteze pe regizorul Denis Villeneuve pentru a „face un mic truc” pentru „cineva aflat la final de drum”. Josee Gagnon nu a spus de ce vrea sa il contacteze pe Villeneuve și nu a facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?