Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Braşovul, principalul motiv pentru care România este vizată de noi sancţiuni pentru gestionarea deşeurilor

Publicat:

Dupa ce, la presiunea locuitorilor, a votat ca pe teritoriul comunei nu se poate amplasa un centru de management al deseurilor, proiectul de 100 de milioane de euro a intrat in impas.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua epidemie face ravagii in Europa; cazurile din Romania, in creștere. Medic: 'Acesta e principalul motiv'

17:25, 09.05.2024 - Dupa unui regres in anii pandemiei, tusea convulsiva a inceput sa circule din nou in Europa. Intre ianuarie și martie s-au inregistrat 32.000 de cazuri. Sunt 19 decese de la inceputul anului 2023, 11 in randul copiilor cu varsta sub 1 an.

Salariul prea mic in raport cu costul vieții, principalul motiv pentru demisie

11:20, 12.04.2024 - Peste jumatate dintre angajații (53%) din Romania au demisionat sau iau in considerare sa faca acest lucru, din cauza faptului ca au salarii prea mici, raportate la creșterea costului vieții.

Sanctiuni drastice pentru incalcarile legate de gestionarea deseurilor in Constanta (FOTO)

08:40, 12.04.2024 - Politia locala Constanta sanctioneaza depozitarea ilegala de deseuri pe domeniul public Saptamana trecuta, politistii locali din cadrul Directiei Generale Politia Locala Constanta au desfasurat o serie de activitati specifice pentru a verifica respectarea legislatiei privind protectia mediului si gestionarea…

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Turiștii straini care au venit anul trecut in Romania au cheltuit aici 5,23 miliarde de lei

14:00, 19.03.2024 - In anul 2023, turiștii nerezidenti cazati in structurile de cazare turistica din Romania au cheltuit in medie 2674,8 lei / persoana, arata datele Institutului Național de Statistica (INS). Aproape jumatate dintre turiștii nerezidenți au venit in țara noastra anul trecut in interes de afaceri. Numarul…

De ce s-a mutat Elena Carstea din Romania, de fapt. Adevaratul motiv pentru care a renunțat la muzica

13:55, 14.03.2024 - Elena Carstea, o figura renumita in industria muzicala din Romania, a fost mereu in centrul atenției datorita talentului sau remarcabil și prezenței scenice captivante. Cu toate acestea, intr-un moment neașteptat, artista a luat decizia surprinzatoare de a se muta din țara natala și de a renunța la…

Senator Ovidiu Puiu: Romania platește scump gestionarea deficitara a deșeurilor!

10:05, 04.03.2024 - Gestionarea deșeurilor este restanța cronica a Romaniei in materie de mediu. Și asta ne costa scump – este concluzia senatorului PSD Ovidiu Puiu:  ’’Comisia de mediu din Senatul Romaniei are una dintre cele mai incarcate agende. Pe de o parte, vorbim de o foarte larga paleta de domenii de activitate…

Banii, principalul motiv de cearta in familiile din Romania. Psiholog: „Intr-o relație nu exista banii mei și banii tai”

06:51, 28.02.2024 - Banii aduc vrajba in familii. Mai exact, 8 din 10 romani spun ca banii sunt principalul motiv de cearta in cuplu. Psihologii explica faptul ca intr-o relație nu exista „banii mei și banii tai“ și ca primordial este ca banii sa fie puși la comun.


Ce parere ai despre aceasta stire?