Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bosnia stă pe un butoi de pulbere. Sârbii SFIDEAZĂ autorităţile de la Sarajevo

Publicat:

Sarbii din Bosnia sfideaza luni puterea de la Sarajevo si celebreaza 'sarbatoarea nationala', declarata totusi neconstitutionala si primita cu indignare de catre bosniacii musulmani, relateaza , potrivit agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primarul Vergil Chițac, amendat pentru a treia oara de Autoritatea Electorala Permanenta: „Refuza aplicarea legii și sfideaza autoritațile”

11:30, 09.06.2024 - Incident in ziua alegerilor locale și europarlamentare. Primarul Constanței, Vergil Chițac, a primit duminica, 9 iunie, doua amenzi in valoare totala de 5.100 de lei, dupa ce nu a respectat deciziile Autoritații Electorale Permanente.

Metroul bucureștean sta pe un butoi cu pulbere! Metrorex pierde clienți pe banda rulanta, iar angajații sunt la un pas de colaps!

13:25, 26.05.2024 - Liderul sindical al Metrorex trage un puternic semnal de alarma și susține ca lucrurile se vor inrautați dramatic in viitorul aproapiat, pentru cei aproape un milion de romani care circula zilnic cu metroul.CITEȘTEAICI DECLARAȚIILE INGRIJORATOARE ALE LUI MARIAN ARTIMON!

Orientul Mijlociu, pe un butoi cu pulbere. Scenariul de dupa moartea președintelui iranian

07:10, 21.05.2024 - Prabușirea elicopterului care ii transporta pe președintele iranian și pe ministrul sau de Externe are loc intr-un moment extrem de tensionat in Orientul Mijlociu, dar și in Iran, pe plan intern. Ebrahim Raisi adoptase o linie dura in privința conflictulu

Orientul Mijlociu e un butoi cu pulbere, iar americanii vor sa intervina decisiv: Hamas sta tare pe poziție

15:36, 01.05.2024 - Statele Unite sunt 'determinate' ca Israelul si Hamas sa incheie 'acum' un acord de armistitiu, asociat cu eliberarea ostaticilor, dupa aproape sapte luni de lupte in Fasia Gaza, a declarat miercuri secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, transmite AFP, transmite Agerpres.

Georgia sta pe un butoi cu pulbere - Parlamentul georgian a adoptat in prima lectura controversatul proiect de lege privind influenta straina

22:25, 17.04.2024 - Parlamentul georgian a adoptat miercuri in prima lectura legea controversata privind "influenta straina", care a fost comparata de criticii sai cu o lege ruseasca de reprimare a disidentei si care a provocat manifestatii de amploare, noteaza news.ro.

Orientul Mijlociu, pe un butoi cu pulbere! Biden se asteapta ca Iranul sa atace Israelul 'in curand': 'Nu faceti asta!'

22:51, 12.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca se asteapta ca Iranul treaca "in curand" la actiune, ca raspuns la o intrebare despre amenintarile iraniene cu represalii impotriva Israelului, si a lansat un apel Teheranului sa nu atace, scrie AFP.

Șocul vieții pentru polițiștii nemți: Romani ascunși dupa un butoi cu varza murata, intr-o epava pe roți condusa de un șofer beat

08:21, 30.03.2024 - Polițiștii germani au ramas fara cuvinte cand au inspectat un microbuz in care se aflau patru muncitori romani. Autovehiculul era o adevarata epava, iar șoferul era beat. De parca nu era de ajuns, pe unul dintre pasageri, polițiștii l-au gasit  ascuns dupa un butoi cu varza murata, relateaza StiriDiaspora.…

Bilanțul atacului de la periferia Moscovei urca la peste 130 de morți

22:55, 23.03.2024 - Numarul victimelor este in continua creștere. Unele dintre ele se afla sub daramaturile salii de concerte luate cu asalt. Statul Islamic a revendicat atacul sangeros. Bilanțul atacului sangeros comis intr-o sala de concerte de la periferia capitalei ruse a urcat, sambata, la 130 de morți, potrvit BBC.…


Ce parere ai despre aceasta stire?