Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Borş ardelenesc de curcan

Publicat:

Ingrediente: 800 g piept de curcan50 ml ulei de floarea soarelui2 – 3 morcovi1 pastarnac1 radacina de patrunjel1 ceapa mare200 g fasole verde1 ardei gras (rosu)1 telina mica3 – 4 fire telina apio500 – 600 ml bors200 g paste tagliatelle1 legatur a patrunjelsare, piper Mod de preparare Se taie pieptul de curcan in cubulete de 2x2cm. Se curata legumele si se taie cubulete de marime potrivita.Intr-o oala pentru ciorba cu capacitate de 5 litri, se calesc legumele si carnea pana legumele devin sticloase si carnea se rumenește pe toate partile.Se completeaza cu 3-4 litri de apa. Se fierbe la foc mediu,…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Fermierii se plang ca samsarii i-au lasat balta. De ce sunt distruse tone de legume, in loc sa ajunga pe tarabe

14:36, 20.04.2024 - Legumele romanesti au disparut de pe tarebele din piete. S-a ajuns la situatia paradoxala in care fermierii se plang ca samsarii nu-i mai ajuta. Clienții, cunoscuții samsari, nu mai vor sa le cumpere marfa de cand controalele ANAF s-au intețit și sunt obligați sa prezinte acte. Ceapa verde a ajuns sa…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?